Biden ile Putin'in yarın yapacağı video konferasın içeriği belli oldu

ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yarın video konferans yöntemiyle yapacağı görüşmede, Ukrayna'yı işgal durumunda bunun ekonomik sonuçları hakkında mevkidaşını uyaracağı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2021 22:15 GÜNCELLEME 06.12.2021 22:15 DÜNYA
Biden ile Putin'in yarın yapacağı video konferasın içeriği belli oldu
Biden ile Putin'in yarın yapacağı video konferasın içeriği belli oldu

İsminin açıklanmasını istemeyen bir Beyaz Saray yetkilisi, telefon üzerinden yaptığı brifingde, gazetecilere yarınki Biden-Putin görüşmesine ilişkin bilgi verdi.

Biden'ın söz konusu görüşmede, Rusya'yı Ukrayna'yı işgal etmemeye çağıracağını aktaran yetkili, "Biden, Rusya'nın ileri gitmesi durumunda bunun bedelleri konusunda uyarıda bulunacak. Ayrıca Biden, konunun çözümü için diplomatik yolların izlenmesine teşvik edecek." ifadesini kullandı.

Yetkili, Biden'ın Putin'i Ukrayna işgalinin ekonomik sonuçları konusunda da uyaracağını belirterek, Başkanın bu durumda Rusya'ya uygulanacak yaptırımlar konusunda bugün Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve diğer Avrupalı müttefikleriyle konuşacağını kaydetti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi durumunda ABD'nin atacağı askeri adımlar hakkında detaylı bilgi vermekten kaçınan yetkili, bölgeye NATO askerlerinin gönderilmesi ihtimalini de reddetmedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Her nimetle sorunu olmayan insan bir ön yemek bağışlayabilir.!!! Dünyadaki açlıkla mücadele eden zordakiler için yardım kanpanyası bir ekmek bir kutu süt kampanyası.bir avuç bulgur bir avuç pirinç.
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Hatırlatılıyorsa Allah. Bir insanlık tarihine önce Allah sonra nimetine şükür için bir mazlumlar kanpanyası yapılabilir. Ey dünyada yaşayanlar varmısın mazluma yardım için kanpanya bütün inananlar. Bir parça ekmek,bir bardak süt biraz sebze ve meyve ile giyecek verme kampanyasına .??? Dünya mazlumlar fakirler için araştırma yapıp yardımlar toplamalı.
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    hani bunlar savaşacak ti ya . ne oldu iki fırıldak zibidiler. ne kadar Müslüman öldürürüz diye . it dalaşı yapıyorlar. böl parçala yik yok et .
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah. Hayati konularda savaş durumu restleşmeler kırılma noktaları son hat safalarda merhamet zorlu ve dayanılmaz anlarda kullarına yardım eder...!!! Bugün halen yaşayan ve nimetlerin zor bulunduğu insan ve hayvanların dünyanın neresinde olursa olsun yardım etmenin önemli dönemidir. Nasıl her sene bir ay veya 40 gün bedeninizi eski stoklardan zehirlerden temizleme dinlendirme ve aç insanların muhtaçların durumu -
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR