Son dakika: Joe Biden'dan Ukrayna kararı!

Son dakika: ABD Başkanı Joe Biden'ın, Perşembe günü Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2021 01:52 GÜNCELLEME 08.12.2021 01:55 DÜNYA
Son dakika: Joe Biden'dan Ukrayna kararı!
Son dakika: Joe Biden'dan Ukrayna kararı!

Son dakika: Biden'ın Putin ile konuşmasının ardından Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere liderleri ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve ilerleyen saatlerde de ABD Kongresinden isimlerle konuşacağını belirten Sullivan, "Biden, perşembe günü de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky ile telefonda görüşecek." dedi.

Sullivan, ilerleyen günlerde bölgede gerginliğin artması durumunda atılacak adımları değerlendirmek için yoğun bir gündemleri olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • HRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Bidon Putin senin tehditlerinden kormuyormuş, Trump söylüyor. T.C. artık seni muhattap almayacak, sen bundan sonra B.ELÇİLERİN Meralle görüşüyor sende onlarla görüş T.C. TRUMP'I ve senin muhaliflerini dikkate alacak haberin olsun. Seçilmiş başkan dururken müstemleke valisi ile görüşmenin sonuçlarına katlanacaksınız. SEN ABD isen BİZDE OSMANLININ TORUNLARIYIZ. AHADA BUNU BÖYLE BELLE......
    Cevapla
  • Selçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ne bu Ukrayna ne yaptı nasıl bir tehdit oluşturdu da suçsuz günahsız mahsum insanlar ölücek? AB ABD Rusya arasındaki anlaşmazlığın Cezasını niye Ukrayna çekiyor? Yazık Gerçekten Yazık.
    Cevapla
  • muhittin 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bu problem başımıza bela olmaz.
    Cevapla
  • Hasan Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna ABD ye güvenirse yandı...
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar hangi meseleyi halledip problem çözdünüz.burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz.gücümle herşeyi halkederimkibğrliliğinde.ukraynayı bu hale düşüren sizsiniz.libyanın suriyenin ırakın haline bakın.ğ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR