Yunanlardan mültecilere tecavüz!

Yunanistan, mültecileri sadece öldürmüyor, insanlık dışı işkenceler de yapıyor. Mültecilerin tecavüz ve cinsel saldırıya maruz kaldığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2022 09:06 GÜNCELLEME 06.02.2022 09:14 DÜNYA
Yunanlardan mültecilere tecavüz!
Yunanlardan mültecilere tecavüz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, mültecileri geri iterek 19’unun donarak ölmesine sebep olan Yunanistan’a ve vahşete sessiz kalan Avrupa’ya tepki gösterdi. Yunanistan’ın Avrupa’dan güç bulduğunu kaydeden Usta, şunları söyledi:

En başından beri Avrupa, BM ve uluslararası örgütler Yunanistan’a destek vermeseydi, bugün 19 insan ölmezdi. İnsanların öleceğini bilerek yapıyorlar. Bu sadece geri itme, sınırları koruma ya da güvenliği sağlama meselesi değil. Burada çok kasıtlı belirlenmiş bir politika var. Bu politika da insanların sınırlardan geçmemesi. Yaptıkları uluslararası hukuka aykırı. İnsanları soyup, elindeki paraları çalıyorsunuz, cüzdanlarını bo-şaltıyorsunuz, üstündekileri çıkarıyorsunuz, dövüyorsunuz, kadın ve çocuklara istismarda bulunuyorsunuz. Yunanistan’ın bu politikasına dünyanın sessiz kalmasını anlamak mümkün değil. Hepsi ‘Dehşet verici, üzgünüz, kınıyoruz’ diyor ama bunun bir devlet politikası hâline geldiği neden söylenmiyor? Avrupa’nın Yunanistan’ın sınırda yaptığı ihlallerle ilgili bir tane çalışması yok.

Yunanistan 15 binden fazla göçmeni ölüme ittiYunanistan 15 binden fazla göçmeni ölüme itti

Yunanistan pişkin savunma...İnkar ettiler: Gerçekle ilgisi yokYunanistan pişkin savunma...İnkar ettiler: Gerçekle ilgisi yok

BM'den Yunanistan'a 19 göçmen tepkisi: Şok edici (Görüntüleri Türkiye yayınlamıştı)BM'den Yunanistan'a 19 göçmen tepkisi: Şok edici (Görüntüleri Türkiye yayınlamıştı)

HER 100 MÜLTECİDEN 88’İNİ DÖVÜYORLAR

AK Partili Usta, Yunanistan sınırında yaşanan olaylarla ilgili verileri aktararak şöyle devam etti:

Uluslararası bir kuruluş olan Sınır Şiddetini İzleme Ağı’nın rakamları dikkat çekiyor. Verilere göre 2019’dan geçtiğimiz yıl ağustos ayına kadar Yunanistan sınırına gelen 8 bin mülteciden yüzde 88 dövme ve tekmeleme, yüzde 97’si hırsızlık, yüzde 69’u soyulmaya zorlanma, yüzde 16’sı suda boğulma, yüzde 19’u silah kullanımı, yüzde 5’i cinsel saldırı, yüzde 8’i de elektrik şokuna maruz kalmış. Bugüne kadar Yunanistan sınırına gidip de şiddete uğramayanların oranı ise sadece yüzde 2...  Şiddete, tacize ve istismara maruz kalan çocukların oranları da yüzde 68.

FETÖ’CÜLERE KAPI AÇIK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta, mültecilere vahşeti yaşatan Yunanistan’ın FETÖ mensuplarını görmezden geldiğine dikkat çekerek “FETÖ’cülere kapılar açık. FETÖ’cülerin birisinin bile geri itildiğini görmedik. Türkiye bu insanların terörist olduğunu, silahlı eylemleri ve katıldıkları darbe girişimlerini resmî olarak iletmesine rağmen geri itilmiyorlar. Tam tersine kucak açıyorlar. Bu tamamen devlet politikası”  dedi.

KAYNAK : TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 117 TÜMÜ
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi vatanında mazlum yapmasın. Multeciye hakaret eden zavallı angut yorumcular. Sizin Yunan dan ne farkınız kaldı. Dikkat edin peygamber efendimiz de hicret eden multeciydi. Yazıklar olsun sizin Müslümanlığı niza. Ancak münafık denir size.
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber gücünü toplayıp geri döndü. Türkiye’de ki azgınlarla o dönemin insanlarını bir mi tutuyorsun ? Çok seviyorsan al evine bir ömür onlarla yaşa
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafirlerin ve avrupanin nasil bir cani zalim oldugunu bilmeyen mi var ??? Neden halen avrupa avrupa diye salya akitarak bizim insanlar gider anlamis degilim. Sen islama sarilsa idin, bilirdin ki, muslumandan baska kimseden sana hayir gelmiyecegini, bir diger konu ise neden kendi ulken icin savasmadin. Milyonlarca insan birer tas atsa, kimse duramazdi onlerinde, amma korkunun ecele faydasi yok, asil soru bu. Islam kacmayi hos gormez, sonuna kadar mucadele etseler idi, tutkun olsalar idi, bugun suriye gullik gullistanlik olurdu. Amma belki bu bir ceza, belki imtihan. Rabbim musluman kullarini korusun. Amin
    Cevapla
  • Alpagu 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    İçerdeki keferede, dışardaki keferede kefereliğini yapıyor, Rabb'im bunlara fırsat vermesin topunu kahru perişan eylesin.
    Cevapla
  • Haralardasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Neredesin sultan Fatih nerede Kanuni Nerede Yavuz sultan Selim durduramadi katil beser esadi bizim öküzler
    Cevapla
  • AYDER 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin adı Ýunanistan, Yunan la ilgileri alakaları yok. Haçlıların Osmanlı'nın izlerini silmek için yaptıkları isim hırsızlığıdır. Yunan bir medeniyetin adıdır, sözde isim hırsızlığı ile Anadolu'daki medeniyeti sahiplenme, sözüm ona millet kisvesi ne bürünme halidir. Adı başta olmak üzere, halk tabiriyle çakma, aynı zamanda haçlının Türk ve İslam dünyasına karşı besledigi, sınır muhafızlarıdır. Yarın ne olur bilinmez, birde bakmışlarki haçlılar ortada yok, Atinanın ortayerinde Türkün bayrağı! Avrupalının korkulu rüyası, Türkler ve Ruslar. Sizce gelecekte Avrupa'daki kaç ülke varlığını sürdürecektir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR