KKTC basını çıldırdı: "Terbiyesiz, şaşkın, cahil"

Dün Halk TV'deki programda Kıbrıslı Türkleri Rumlara karşı koruyan Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle Ayşenur Arslan'a bir tepki de KKTC basınından geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2022 17:29 GÜNCELLEME 10.02.2022 17:29 DÜNYA
KKTC basını çıldırdı: "Terbiyesiz, şaşkın, cahil"
KKTC basını çıldırdı: "Terbiyesiz, şaşkın, cahil"

Yaptığı skandal açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan 'ın haddi aşan sözlerine KKTC medyasından tepki geldi. Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, terör örgütü EOKA'nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef aldığı sözlerini geri alıp zür dilemesi istendi.

Ayşenur Arslan'ın skandal ifadelerine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan tepkiAyşenur Arslan'ın skandal ifadelerine KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan tepki

Ayşenur Arslan'dan Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında skandal sözlerAyşenur Arslan'dan Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında skandal sözler

Ayşenur Arslan hakkında üç parti suç duyurusunda bulunacakAyşenur Arslan hakkında üç parti suç duyurusunda bulunacak

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ın, geçtiğimiz gün programında kullandığı ifadeler kamuoyunun gündemine oturdu. Arslan, terör örgütü EOKA'nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alarak, 'illegal ve suikastçı' bir örgüt olarak nitelendirdi.

"ÖZÜR DİLE!"

Arslan'ın skandal açıklamasına ise Türkiye'den birçok tepki gelirken, KKTC'de de bu ifadeler geniş yankı uyandırdı. Ada basını Arslan'ın bu ifadelerini manşetlerine taşırken, bir an önce özür dilemesini bekledi.

KKTC'de yayın yapan Volkan gazetesinde konuyla ilgili "Ayşenur Arslan isimli utanmaz ve cahil Halk TV sunucusunun TMT'den adı suikastlarla anılan illegal yarı resmi bir oluşum diye bahsetmesi... Terbiyesiz! Şaşkın! Cahil! Hadsiz! Geveze! sözlerini geri al özür dile." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpde böyleleri sevyor
    Cevapla
  • Cizgi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın iyice bunadı. Ne konuştuğunu bilmiyor
    Cevapla
  • Bak 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelse şimdi CHP ye oy ver elini giderse...
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve medyası ecnebilerin uşağıdir. Ağa babaları ne derse tabiki onu yapacak ve söyleyecekler. Şaşırmamak gerek.
    Cevapla
  • fevzi 2 yıl önce Şikayet Et
    halk tv de Cahil ara çook
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR