TIME'dan Ukrayna kapağı: 'Hayat ölüme, aydınlık karanlığa galip gelecek'

Dünyaca ünlü Amerikan dergisi TIME, Ukrayna'nın Rusya işgaline karşı verdiği direniş mücadelesini kapağına taşıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2022 10:43 GÜNCELLEME 03.03.2022 10:48 DÜNYA
TIME'dan Ukrayna kapağı: 'Hayat ölüme, aydınlık karanlığa galip gelecek'
TIME'dan Ukrayna kapağı: 'Hayat ölüme, aydınlık karanlığa galip gelecek'

Dünyaca ünlü Amerikan dergisi TIME, son sayısında Ukrayna bayrağının renklerine ve ülkenin Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'in sözlerine yer verdi.

Kapakta, Zelenskiy'in salı günü Avrupa Parlamentosu'ndaki (AP) konuşmasına atıf yapılarak, "Hayat ölüme, aydınlık karanlığa galip gelecek" ifadesi Ukraynaca işlendi.

Siyah zemin üzerine Ukrayna bayrağının renkleri olan sarı ve mavinin yer aldığı kapağın alt kısmında ise, "Volodimir Zelenskiy ve Ukrayna'nın kahramanları" ifadesi dikkat çekti.

TIME'ın Ukrayna haberinde, Zelenskiy'in Rusya'nın saldırılarına rağmen Kiev'de kalarak ABD ile müttefiklerini harekete geçirdiği ve "tarihin seyrini değiştirdiği" belirtildi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • mehdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Anca ABD den kapak olur. Başka da birşey çıkmaz.
    Cevapla
  • karanehir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana ne ukraynadan. Siviller rahatça ülkeyi terkediyor ve iyi karşılanıyorlar. Ve sivillerin kafasına bomba düşmüyor.
    Cevapla
  • Tvlt kağıdı time 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah birgün Avrupa ve Amerikanın karanlığını da yenecek bu dünya dünyayı karanlığa boğanlar çıkmış vıdı vıdı ediyor
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    bırakın Allah aşkına, 1. ve 2. dünya savaşını başlatıp savaşa katılan her ülkeyi finanse edenler kimlerse, bu savaşı başlatanlarda onlardır. amaçları 3. dünya savaşı çıkartarak bütün ülkeleri tekrar kendilerine trilyonlarca doğlar borçlandırarak hedefledikleri tek dünya devleti, tek dünya inancı projesini nihayete erdirmek...
    Cevapla
  • aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C. korusun. onlarin bir plani varsa Allah C.C.'n de bir plani var
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğu Türkistan’dan tutun Filistin’e kadar eziyet var, kan var, gözyaşı var. Şimdi Ukrayna Ukrayna diye ağlayanlar, her türlü maddi, manevi destek veren batı dünyası hiçte samimi değil. Ama doğru ölen müslüman olunca, Türk olunca bir önemi kalmıyor. Bizlerin çoğu Ukrayna’dan canlı yayın yapan İngiliz ve Amerikalı gazetecilerin dediği gibi sarışın mavi gözlü değiliz. Avrupa’nın göbeğinde savaş var burası Suriye gibi üçüncü dünya ülkesi değil diyorlar.
    Cevapla
  • aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    sadece devletler degilki buyuk sirketlerde yaptirimlar yapiyor. tabiki de ukraynali masumlarin da olmesini istemiyoruz ama yillardir bunca insana zulum edildi. bir tek sarisin mavi gozlu insanlara zulum edilince ayaga kalktilar. bunun hesabi Rabbim tarafindan sorulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR