CIA Direktörü ile görüşen FETÖ'cü Enes Kanter'e peş peşe ödüller

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter'e ABD'de "cesaret" verilmeye devam ediliyor. 15 Temmuz'da yüzlerce insanı şehit eden kanlı örgütün ABD'deki ekran yüzü Enes Kanter, 1 ay içinde iki insan hakları ödülü aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2022 11:31 GÜNCELLEME 04.05.2022 11:32 DÜNYA
CIA Direktörü ile görüşen FETÖ'cü Enes Kanter'e peş peşe ödüller
CIA Direktörü ile görüşen FETÖ'cü Enes Kanter'e peş peşe ödüller

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter Freedom'a ABD'de ödül verilmeye devam ediliyor.

TERÖR DESTEKÇİSİNE ÖDÜL VERME SIRASINA GİRDİLER

ABD merkezli İnsan Hakları Vakfı ile Norveç merkezli Oslo Özgürlük Forumu'nun "Vaclav Havel Kreatif Muhalefet Ödülü"; Türkiye'de binlerce ocağı söndüren, 15 Temmuz'da yüzlerce insanı şehit eden FETÖ'nün ekran yüzü Enes Kanter'e verildi. Böylece Enes Kanter, geçen ay Cenevre Komisyonu'nun 2022 Uluslararası Cesaret Ödülü'nün ardından Uygurlar bahanesi ile bir ödül daha almış oldu. 

CIA DİREKTÖRÜYLE FOTOĞRAF

Enes Kanter, aldığı iki ödülün arasında, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) Direktörü William J. Burns ile görüştü. Görüşme sırasında çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan FETÖ'cü Kanter, "Harika bir sohbet gerçekleştirdik. Arkadaşlığın için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • isa okur 1 yıl önce Şikayet Et
    hah hah hay! tam fetö taktiği.bunlarla uğraşacağınıza bir tane fidan dikseydiniz Dünya'ya faydanız olurdu.Bu organizasyon için aylarınızı,emeklerinizi,paralarınızı ve daha (+18)nelerinizi harcadınız kimbilir.
    Cevapla
  • Fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hakları ödülü adamlar dalga geçiyo kanterle yahu kendi halkına bomba atan kurşun sıkan örgütün savunucusu kantere olsa olsa insan hainleri ödülü verilmesi lazım bi yanlızlık var bu işte
    Cevapla
  • özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kanı döken herkes İnsan hakları ödülü alıyor zaten. Yahudi dünyasında yaşıyoruz malesef...
    Cevapla
  • misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle vatan hainlerini lütfen haber yapmayın.
    Cevapla
  • Terazi 1 yıl önce Şikayet Et
    ... ne biçim gemi azıya almışlar. hani normal şartlarda ajanlıkla suçlanırım diye insan görüşse bile böyle bir irtibatı gizlemeye çalışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR