Terör yandaşları Stockholm'ün göbeğinde gösteri yaptı

İsveç'in başkenti Stockholm'ün Segeltorg Meydanı'nda toplanan terör örgütü PKK/PYD yandaşı, gösteri yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2022 01:25 GÜNCELLEME 30.05.2022 09:47 DÜNYA
Terör yandaşları Stockholm'ün göbeğinde gösteri yaptı
Terör yandaşları Stockholm'ün göbeğinde gösteri yaptı

İsveç yetkililerin NATO görüşmeleri çerçevesinde  defalarca PKK'nın terör örgütü olduğunu açıklamasına rağmen, örgütün faaliyetlerine müdahale etmiyor.

Dün akşam üzeri Stockholm'ün en önemli meydanı Segeltorg'de toplanan terör yandaşları Türkiye aleyhinde slogan attı. Terör örgütü PKK/PYD'yi simgeleyen bez parçaları açan örgüt yandaşları, İsveç'in NATO'ye girmemesini ve İsveç'in Türkiye'nin isteklerini kabul etmemesini istedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • böyle 1 yıl önce Şikayet Et
    işte pkk böyledir. onu yapma der bunu yapma der. ülke kendilerininmiş gibi.
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Girerler ne olacak Türkiyeyi F-35 Projesinden çıkaran ABD papaz Buronson için yapmadığını bırakmayan ABD Türkiyeyi Düşman Devletler arasında gösteren ABD Askerimizin başına Irakta Çuval geçiren ABD pkk ya havadan erzak atan ABD dolar kuruyla oynayan ABD 15 Temuzun mimarı ABD Natodan da çıkarır İsveçi alır bu kadar basit yumruğun kuvetliyse kanun koyarsın Elinde Kimyasal başlık taşıyan Füzen yoksa Atom bomban yoksa sözün bir yere kadar bak Bayraktar var olsun bir İHA SİHA yaptı biraz areneda ses getirdik bizim düşmanımız çok biz öyle silaha sahip olmalıyız ki bize savaş açmayı düşünen ülke iki kere düşünmek zorunda kalmalı.
    Cevapla
  • konya 1 yıl önce Şikayet Et
    isveç sen pkk , ile yok olursun inşaalah
    Cevapla
  • T.A.38 1 yıl önce Şikayet Et
    isvece göre destek vermiyorlarmis , dogru ihya ediyorlar.
    Cevapla
  • hasan demirtaş 1 yıl önce Şikayet Et
    isveçe girmek kolay degil diye biliyorum pkk elini kolunu sallaya sallaya girmiş turk olsak almaz bizi 2 yüzlüler simdi isvec nasıl pkk lılarla mucadele edecek bakalım erdogan geri adım atmaz ise isvec onlarla mucadele etmek zorunda kalıcak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR