Aracına yakıt alan eski ABD Başkan Yardımcısı Pence, fiyatlara sitem etti

Eski ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, aracına yakıt alırken yaptığı paylaşımda akaryakıt fiyatlarına sitem etti.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2022 03:32 GÜNCELLEME 06.06.2022 20:22 DÜNYA
Aracına yakıt alan eski ABD Başkan Yardımcısı Pence, fiyatlara sitem etti
Aracına yakıt alan eski ABD Başkan Yardımcısı Pence, fiyatlara sitem etti

Pence, Twitter hesabından yakıt aldığı akaryakıt istasyonundaki fiyat panelini paylaşarak, "Yakıt fiyatları 50 eyaletin tümünde yine rekor kırdı. Ocak 2021'de benzinin galon fiyatı 2,39 dolardı." ifadelerini kullandı.

Mike Pence, ABD Başkanı Joe Biden'a, ABD'deki Keystone başta olmak üzere petrol boru hatlarının inşaatının durdurulmasını ima ederek "Amerikan enerjisinin önünü aç" çağrısında bulundu.

Paylaşılan fotoğraflarda benzinin galon fiyatı 4,89 dolar, dizelin fiyatı ise 5,49 dolar olarak gözüküyor.

ABD'de haziran başında benzinin ortalama fiyatı galon (yaklaşık 3,8 litre) başına 4,67 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana orayı verirler mi hacı abi, adam bizim dibimizdeki suriyeden petrol çalıyor bizi onların dibine yaklaştırır mı
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö-Sabetayist-Ermeni-Rum-DHKPC-PKK kriptoları dünyada ekonomik kriz olduğuna dair haberlerin gözükmesini istemiyor, çünkü yerli ve milli devleti iktidardan indirebilmek için sadece Türkiye'de ekonomik darboğaz varmış gibi algı yapmaya devam etmek istiyorlar. Şuan dünyada bir ekonomik kriz var(Pandemi-Terör-Savaş-Kıtlık-Küresel iklim değişikliği). Bizim daha çok etkilenmemizin sebebi yalnız olmamız ve enerjiye her sene 55 milyar dolar para vermek zorunda olmamız, savaş ve terörün Türkiye'nin yanı başında olması. AB-D'nin Doğu Akdeniz ve beka operasyonlarımız yüzünden bize ambargolarıda cabası. Kuzey Suriye-Irak tazminat olarak acil ilhak edilmeli. Enerji ve döviz sorunu çözülüür.
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupalı amerikalo şirketler venezuellaya petrol için koşuyorlar TPAO En verimli sahaları işletmeye gitmeli maduro ile aramız iyiydi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep sizin eseriniz hırtolar
    Cevapla
  • Hmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizdekiler istan etsin sikiysa. Vallahi afaroz ederler adami. Herkes hakli isyanlarda ses cikarabiliyor. Biz de sukret diye ortada sacmalayip duran, her zamma goz yuman ekmek elden su golden yasayanlar var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR