İsveç'te 'PKK' skandalı! Öcalan'ın fotoğrafı yansıtıldı

Türkiye'nin NATO üyeliğine karşı çıktığı İsveç'te yine bir skandala imza atıldı. Stockholm'de belediye binasına ve kentin sembol yapılarından Avicii Arena'ya projeksiyonlarla örgüt paçavrası ve terörist başı Öcalan fotoğrafları yansıtıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2022 22:51 GÜNCELLEME 17.06.2022 00:49 DÜNYA
İsveç'te 'PKK' skandalı! Öcalan'ın fotoğrafı yansıtıldı
İsveç'te 'PKK' skandalı! Öcalan'ın fotoğrafı yansıtıldı

Terör örgütü PKK'ya desteğini gizlemeyen İsveç'in başkenti Stockholm'den skandal görüntüler geldi.

Türkiye'nin NATO üyeliğine karşı çıktığı ülkede, 14 Haziran'da düzenlenen etkinlikte yine terör örgütü PKK propagandası yapıldı.

Terörist vekilden İsveç hükümetine yeni tehditTerörist vekilden İsveç hükümetine yeni tehdit

Stockholm Belediye binası ve Avicii Arena'ya projeksiyonlarla örgüt paçavrası ve terörist başı Öcalan fotoğrafları yansıtıldı.

İşte İsveç Parlamentosu'ndaki terörist vekil: Amineh Kakabavehİşte İsveç Parlamentosu'ndaki terörist vekil: Amineh Kakabaveh

Türkiye son olarak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in, İsveç ve Finlandiya’nın adaylık süreciyle ilgili üçlü görüşme taleplerini PKK ve FETÖ üyelerini barındırdığı ve Suriye’nin kuzeyinde halen YPG’ye destek verdikleri gerekçe göstererek reddetmişti.

Stockholm polisi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya hesaplarındaki görüntülerin gerçek olup olmadığının açıklığa kavuşturulamadığını bildirdi.

Polis, "beyaz gecelerin" yaşandığı Stockholm'de, projeksiyonla duvara görüntü yansıtabilmek için yerel saatin 23.30'u geçmiş olması gerektiğini, bu saatte herhangi bir yetkilinin bulunmamasını fırsat bilen kişilerin, pazartesi günü korsan bir eylem yapmış olma ihtimali üzerinde durulduğunu açıkladı.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 227 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveç , ne kadar yakınsa apo, O kadar yakın Natoda veto ! Yaptıkça sen bunu, Unut gitsin Natoyu !
    Cevapla
  • SDF 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörist ve teröre yardım edenler.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    devletime sesleniyorum bir ricam var seçimden sonra ibret olsun diye bir kişi adına idam kararı çıkartın meydanda asın bak o zaman yüzde 52 değil yüzde 75..80 sen oy alırsın türkiyeyi içerdeki hainleri temizledinmi dışarıdaki çok kolay çünkü içerdeki haine kapı kilidi tutmaz dışarıdaki hainler kolay ama ben türküm müslümanım veya müslüman türk değilim diyenler bu ülkede adam gibi yaşamak istiyorsan yolunu şeç çünkü bu ülkeyi suriye ırak libya afganistan ABD NE HALE KOYDU BAKIN BUNLAR ÜLKEYİ BÖLECEK AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YEMİN EDERİM HİÇ YAŞAMA HAKKIN OLMAYACAK LİB KADAFİDEN SADDAMDAN ALIN GÖRÜN LİBYADA IRAKTA BİN PİŞMAN ŞİMDİ NE HALDELER VİJDAN ŞEREF VATAN VARSA BUNLARI GÖR
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kesinlikle onların NATO üyeliğine karşı veto hakkını kullanmalıdır. Kafirlere hiç bir zaman güven olmaz. Olmaz. Olmaz.
    Cevapla
  • Muslim Brothers 1 yıl önce Şikayet Et
    çare kayyum. isveçe kayyum atayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR