Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü

ABD'nin Teksas eyaletinde dün akşam yaşanan silahlı saldırıda vurulan 2 genç hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2022 23:10 GÜNCELLEME 02.07.2022 23:22 DÜNYA
Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü
Teksas'ta silahlı saldırı: 2 kişi öldü

ABD'nin Teksas eyaletinin Harris İlçe Şerifi Ed Gonzales, Twitter'da, bir apartman kompleksinde dün meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişinin vurulduğu ve hastaneye kaldırılan yaralılardan 17 yaşlarındaki 2 siyahi gencin hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

Gonzales, 1 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, bazı şüphelilerin gözaltına alındığını belirtti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Vahşi batı! 1 yıl önce Şikayet Et
    Teksas eski orjinal günlerine geri dönüyor anlaşılan..!sadece filmlerde,çizgi romanlarda kalmayacak, tarih tekerrür edecek gibi..!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bize ne Texas'tan arkadaş!!! illa dünyanın her tarafındaki kötü haberleri paylaşmak ve insanların psikolojisini gereksiz yere bozmaya çalışmak zorunda mısınız???
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR