İsrail'den Türkiye açıklaması: Havacılık anlaşması imzalanacak

İsrail tarafından yapılan açıklamada, Türkiye ve İsrail arasında 1951 yılından bu yana ilk kez havacılık alanında anlaşma imzalanacağı kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 09:50 GÜNCELLEME 07.07.2022 10:31 DÜNYA
İsrail'den Türkiye açıklaması: Havacılık anlaşması imzalanacak
İsrail'den Türkiye açıklaması: Havacılık anlaşması imzalanacak

İsrail Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ve Türkiye arasındaki havacılık alanındaki ilişkilerin genişletileceği kaydedildi. Türkiye ve İsrail arasında 1951 yılından bu yana ilk kez havacılık alanında anlaşma imzalanacağını aktarılan açıklamada, “Anlaşma, İsrail’e seferlerini gerçekleştiren Türk şirketlerinin yanı sıra İsrailli şirketlerin Türkiye’nin farklı destinasyonlarına uçuşlarını sürdürmelerini sağlayacak” denildi.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım bu antlaşma cenre gibi havada kalmayacak, Suya da iner. Ama t toprağa inmesşin. Yunanın megola ideası gibi Yahudilerin Arz-ı Mevud planlarının olduğunu aklımızın bir köşesinde tutalım.
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kavga ettik begenmediler ilişki kurun dediler ilişki kurduk hani Filistin davası dediler .şunu anlamak lazım devletler arasında herzamen anlaşma olmaz çıkarın kavgada olur kavga savaş yaparsin çıkarın barışta olur barış yaparsın ülke yönetmek araba sürmeye benzemez
    Cevapla
  • Cemil 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede Filistin davası
    Cevapla
  • Mehter 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en güvenilir partneri israil olabilir avrupa türkiyeye 70 senedir yalanlarla hainlik yapti ve hala avrupa kapisinda bir dilenci gibi bekliyorsun türkiye israile güvenirse orta doguda en güclü 2 devlet olurlar aklinizi kulanin.
    Cevapla
  • Yok birşey 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıdan post nasıl olmazsa israildende dost olmaz
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ülkeyle ilişkilerimiz iyi olmalı ister İsrail ister Suriye veya Sudi Arabistan o katil bu darbeci yok görüsmem sonra kucaklaşmak hoş olmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR