Macron'dan Erdoğan ve Türkiye itirafı: Bunu kim ister...

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı'nda yaptığı açıklamada, Başkan Erdoğan ve Türkiye'nin diplomatik başarısından rahatsız olduğunu açık açık itraf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.09.2022 20:32 GÜNCELLEME 02.09.2022 09:26 DÜNYA
Macron'dan Erdoğan ve Türkiye itirafı: Bunu kim ister...
Macron'dan Erdoğan ve Türkiye itirafı: Bunu kim ister...

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı'nda Fransız büyükelçilerle hitap etti. Macron, Fransız büyükelçilerin toplantısında yaptığı konuşmada, Ukrayna'ya saldırısının ardından barış sağlanabilmesi adına Rusya ile diyaloğun gerekliliğine işaret etti.



DİKKAT ÇEKEN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Macron, Başkan Erdoğan'ın dünyada büyük yankı bulan diplomatik başarısıyla ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

MACRON: BUNU KİM İSTER...

Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomatik başarısını işaret ederek, "Türkiye'nin Rusya ile görüşmeye devam eden tek dünya gücü olmasını kim ister?" dedi.



MACRON UZUN SÜRE UĞRAŞMIŞ İTİBAR GÖRMEMİŞTİ

Uzun süre Rusya-Ukrayna arasında arabuluculuk yapmaya çalışan Macron, iki taraftan da itibar görmedi. Macron'un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesindeki 'uzun masa' detayı, dünya kamuoyunda geniş yankı buldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 143 TÜMÜ
  • Lyon 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanim seninle gurur duyuyorum.Allahim turkiyemizi,vatanimizi,milletimizi,korusun.fransadan selamlar....
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 40 senedir fransada yasiyorum, butun elde ettigim tecrubemle diyebilirimki fransa ulkesi aslinda katil bir ulkedir, ve artik israilin tamamen elindedir.
    Cevapla
  • Cıajans 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim 40 seneye gerek yoktu. İki çay içseydik anlardın zaten...
    Cevapla
  • Hasan ulutürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc başkanımızın ömrünü uzun hizmetlerini daim eylesin
    Cevapla
  • Dağıstanî 1 yıl önce Şikayet Et
    OYAK'in Renault ile olan ortaklığı sona erdirilmeli, TOGG ile ortaklık veya işbirliği yapılmalıdır. Tarihî ve halen düşman bir ülkeye ordumuz müşteri edilmemelidir. Bu ülkemiz iktisadi bağımsızlığı, millî ve yerli sanayiinin gelişmesi, siyasi istikrar ve tutarlılık adına gerekli ve zorunludur. Fransızların 1830 dan beri şehid ettikleri asker ve atalarımıza karşı bir borcumuzdur.
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğaldır , Fransız Total şirketi ve diğerlerinin menfaati için , Türkiye'yi , Libya , Suriye , Mali , Nijerya , Cezayir ve Doğu Akdenizde istemiyor .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR