Evine yapılan baskın sonrası tüm iç çamaşırlarını çöpe attı

Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) devlete ait gizli belgeleri aramak için Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evine yaptığı baskın, eski First Lady Melania Trump'a pahalıya mal oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2022 12:16 GÜNCELLEME 03.09.2022 12:16 DÜNYA
Evine yapılan baskın sonrası tüm iç çamaşırlarını çöpe attı
Evine yapılan baskın sonrası tüm iç çamaşırlarını çöpe attı

Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) başkanlık görevinden ayrılırken bazı gizli belgeleri de evine götürdüğü düşünülen Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evine yaptığı baskınının yankıları sürüyor.

Olay, yeniden başkanlığa aday olacağı konuşulan Trump'ın sert açıklamalar yapmasına yol açarken, Trump'ın eşi Melania Trump'ın da özel eşyalarının kurcalanmasından çok rahatsız olduğu belirtildi.

Eski First Lady'nin arkadaşları, basına yaptıkları açıklamada; Melania Trump'ın "temizlik hastası" olduğunu ve arama sonrası eşyalarını yerlerde görünce neredeyse sinir krizi geçirdiğini anlattı. Eski First Lady'nin normalde eşinin bile eşyalarına dokunmasına izin vermediğini aktaran kaynaklar, Trump'ın olay sonrası tüm iç çamaşırlarını çöpe atıp büyük bir alışveriş yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Donald Trump da evine yapılan baskına verdiği tepkide "First Lady'nin dolaplarını ve kıyafetlerini karıştırdıklarını öğrendim. Her şeyi dağıtıp bırakmışlar" demişti.

Trump: FBI bana kumpas kurduTrump: FBI bana kumpas kurdu

FBI, Trump'ın evinde 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştıFBI, Trump'ın evinde 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Fazıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Bacım,fakir fukaraya dağıt bari.
    Cevapla
  • Göçmen.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Titiz bir davranış.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Melani nin iç çamaşırları konusu çok önemli. Sonuçta kadın bir zamanlar first lady idi. Melanie'nin iç çamaşırlarına dokunan eller kırılsın diyorum.
    Cevapla
  • illyas 1 yıl önce Şikayet Et
    bu çok önemli bir haber takipte kalacağız
    Cevapla
  • Ercan 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlarımızı uyarıyorum ABD ye seyahat etmeyin :))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR