Kral Charles'tan oğluna: Harry! Meghan'ı buraya getirme

Kraliçe 2. Elizabeth'in sağlığının kötüye gittiğinin bildirilmesinin ardından Kral 3. Charles'ın, oğlu Harry'yi tembihleyerek, "Meghan'ı buraya getirme" dediği ifade edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2022 08:55 GÜNCELLEME 11.09.2022 11:20 DÜNYA
Kral Charles'tan oğluna: Harry! Meghan'ı buraya getirme
Kral Charles'tan oğluna: Harry! Meghan'ı buraya getirme

İngiliz gazetesi The Sun'a göre Kral 3. Charles, Kraliyet Ailesi'ne yönelik suçlamalarıyla tartışmalı bir figür olan Meghan Markle'ın hoş karşılanmayacağını oğlu Harry'ye çok net şekilde belirtti. Telefon görüşmesinde oğlu Harry'ye, "Böylesi üzücü bir zamanda Meghan'ın Balmoral'da olmasının uygun olmayacağını" söyledi.

KARDEŞLER BULUŞTU

Aralarındaki sürtüşmeye karşın Galler Prensi William ve kardeşi Harry, eşleriyle dün Windsor Kalesi'nde bir araya geldi. İngiliz basını Prens William'ın, kardeşi Harry ve eşi Meghan'ı Windsor'a davet etmeye "son dakikada karar verdiğini" yazdı.

ELTİLERİN SAVAŞI

İngiliz basını William ve kardeşi Harry arasındaki sürtüşmeye özel ilgi gösterirken, iki elti Kate Middleton ve Meghan Markle'ın ilişkisi de sık sık gündeme geliyor. Amerikalı bir aktris olan Meghan'ın 2018 yılındaki düğünü öncesinde kızı Charlotte'un elbisesiyle ilgili Kate'i ağlattığı iddia edilirken, Meghan ise Oprah Winfrey'e verdiği mesajda tam tersini iddia etmiş, Kate'in özür dilediğini ve kendisine çiçek yolladığını savunmuştu.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • pelin 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi Amerikadakiler kraliçenin hazinesine göz dikmiş konumda böyle olduğu için de kraliçeyi yıpratıyorlar karalama kampanyaları işte araya casus olarak kadın sokuyorlar torununa gelin olarak içsel olarak kraliçeyi çökertmeye çalışıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İngilizde olsan gelin kaynana değişmiyormuş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Meghan la gelmez clio ile gelir o da :))
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin tamamınızı tarihe gömmek lazım. sende bu gidişle çok yaşamazsın. krallığı çok bekledin ama çabuk gideceksin.
    Cevapla
  • emin 1 yıl önce Şikayet Et
    bitmeyen saltanat israf üretmeyen firavun bir uygulama halkın sesi çıkmiyor hani millete demokrasi diyorsunuz demokrasi bu mudur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR