Azerbaycan, Ermenistan mevzilerini Bayraktar TB2'lerle vurdu

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'a ait mevzileri ve S-300 sistemlerini Bayraktar TB2 ve Harop kamikaze İHA'sıyla imha ettiği anların görüntüleri yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2022 13:24 GÜNCELLEME 14.09.2022 14:14 DÜNYA
Azerbaycan, Ermenistan mevzilerini Bayraktar TB2'lerle vurdu
Azerbaycan, Ermenistan mevzilerini Bayraktar TB2'lerle vurdu

Azerbaycan-Ermenistan sınırında gerginlik sürüyor. Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusuna ait mevzileri hedef aldığı anların görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde Bayraktar TB2 SİHA ve Harop kamikaze dronu kullanılarak Ermenistan'a ait Rus yapımı iki S-300 hava savunma sistemi, Ermenistan topçu mevzisi, askeri karakol ve sığınak gibi askeri hedeflerin yok edildiği görüldü.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı ve Başsavcılığı tarafından yapılan ortak açıklamada, Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin 12 Eylül gece saatlerinden başlayarak Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırının Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyonu sonucu 2 Azerbaycanlı sivilin yaralandığı bildirildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, diğerinin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği kaydedildi.

KAYNAK : İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • yistf - Rize 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal Bayraktar ailesine, bir atom bombası da bu lar yaptı sayılır. Büyük ihtimalle şahi toplarını yapan Fatih Sultan Mehmet Han gibi tarihe geçecekler.
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Ses irandan gelir...
    Cevapla
  • Anar 1 yıl önce Şikayet Et
    geldi zaten
    Cevapla
  • Kızıl elma 1 yıl önce Şikayet Et
    Kekliği düz ovada avlarlar,
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Özlemişiz bu sahneleri. VUR GARDAŞIM.
    Cevapla
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH IM SEN BÜYÜKSÜN SEN HER ŞEYİ Bilensin onlar başlattı onlar sürekli saldırıyor KÖTÜLER YAPTIKLARININ CEZASINI öbür tarafta verecek hesap var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR