FETÖ lideri Gülen Yunanistan'a sahip çıkıp hakaret etti: Bizimkiler sarhoş gibi davranıyor

Yunan medyasından Alpha TV'ye konuşan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Yunanistan'ın dünya kültür mirasının gelişimine temel olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 08:41 GÜNCELLEME 28.09.2022 09:46 DÜNYA
FETÖ lideri Gülen Yunanistan'a sahip çıkıp hakaret etti: Bizimkiler sarhoş gibi davranıyor
FETÖ lideri Gülen Yunanistan'a sahip çıkıp hakaret etti: Bizimkiler sarhoş gibi davranıyor

Bu yılın ortalarına kadar ilişkilerin yolunda seyrettiği Ankara-Atina hattında tansiyon her geçen gün artıyor. Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim, ABD'ye ait zırhlı araç ve tankların Türkiye'nin çok yakınındaki adalara çıkarılmasıyla farklı bir boyut kazanırken, FETÖ lideri Fethullah Gülen Yunan medyasından Alpha TV'ye konuştu.

HAKARET ETTİ

FETÖ elebaşı Gülen, Yunanistan'dan övgüyle bahsederken "bizimkiler sarhoş gibi davranıyorlar" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'ı uyarılarına değinen teröristbaşı, Yunanistan'ın dünya kültür mirasının gelişimine temel olduğunu söyledi:

"Bizimkiler sarhoş gibi davranıyorlar. Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyorlar. Herkes kendi yerinde kalmalı. Yunanistan, dünyadaki kültürlerin gelişimine dayanak olmuştur. Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes tarafından takdir edilmeli. Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için çok çalışıyor."

FETÖ'CÜLERİN İLK KAÇIŞ NOKTALARINDAN BİRİ YUNANİSTAN

15 Temmuz 2016'dan bu yana çoğu FETÖ üyesi yaklaşık 20 bin Türk vatandaşı, Ege Adaları veya Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçiş yaptı. Bir kısmı buradan Avrupa'nın diğer ülkelerine geçerken, yaklaşık 9 bini ise Yunanistan'da siyasi sığınma talebinde bulundu.

FETÖ'cü Enes Kanter, Yunanistan'a 'sahip çıktı': Erdoğan'ın sözleri kabul edilemez FETÖ'cü Enes Kanter, Yunanistan'a "sahip çıktı": Erdoğan'ın sözleri kabul edilemez

FETÖ'CÜ KANTER DE ATİNA'YI SAVUNMUŞTU

Geçtimiz günlerde de FETÖ'cü Enes Kanter yine Alpha TV'ye konuşmuş, Türkiye ve Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullanmıştı. FETÖ'cü Kanter, Erdoğan'ın Yunanistan için söylediği sözlerin "kabul edilemez" olduğunu belirterek, "Yunanistan mültecileri çok sıcak karşılıyor" dedi

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 488 TÜMÜ
  • Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür... Derler
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sümüklü, şeytanın uşağı satılmış hain Türkiye'me laf söylese ne olur söylemese ne olur. Az kaldı geberip gidecek sevdiklerinin yanına.
    Cevapla
  • recep- 1 yıl önce Şikayet Et
    ona 20 bin fetö sempazitanı desek daha uygun olmazmı ?
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin tüm namahremini düşmana servis eden iblisin uşakları !!! sen ve müritlerin ruhlarınızı iblise satmışsınız.Bu şahıs ve benzeri türleri mehdi ve peygamberlik iddiasında bile bulunmuşlardır bunların arkasındaki müridleri hiç mi akıl etmezler? acaba peygamber ve mehdi vasfını ve özelliklerini bu şahıslar taşıyormu? Son Peygamber Hz.Muhammed sav dir .Peygamberimizin hayatını okuyun bu şarlatanların hayatına hiç benziyormu ? tövbe tövbe
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    soysuz köpek kimin köpekliğini yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR