Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından paylaştığı video mesaj ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 03:29 GÜNCELLEME 30.09.2022 03:29 DÜNYA
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya-Ukrayna Savaşı'yla ilgili gelişmeler değerlendirildi.

Erdoğan görüşmede, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Rusya-Ukrayna arasındaki esir değişimini başarıyla sonuçlandırmış olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Video mesajda Zelenskiy, “Halkımızı Rus esaretinden kurtarmaya yardım ettiği için bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha teşekkür ettim. Türkiye'de bulunan Azovstal'dan gelen komutanlar yakında yakınlarını görebilecekler. Konu üzerinde çalışıyoruz,” dedi.

Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile savunma alanında daha fazla işbirliği konusunu ele aldıklarını da dile getirdi.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • selim asaf 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllar önce hamam böceği dediğin adam ülkene yardım ediyor
    Cevapla
  • Ethem Erpolat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yeri zamani gelince sokar hanceri sirtimiza.bekleyin gærun
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye tarih boyunca rusya ile savasti bir daha savas istemiyoruz avrupa savasin rusya ile türkiyeye birinci tehdit yunanistan pkk ypg pejak tak pesmerge sdg olmaya devam ediyor amac belli türk kürt dostlugunu bozup ikinci cephe acmak 50 yildir ugrastilar basaramadilar kardesligi bozamadilar kültür din baglarimiz kardesligimiz engel oldu
    Cevapla
  • Ümmet 1 yıl önce Şikayet Et
    isail ve israille dost olan herkes cumhurbaskanımızı övüyor ne güzel durmak yok yola devam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR