Çipras: Erdoğan karşısında Miçotakis'i değil Yunan halkını bulur

Yunanistan ile Türkiye arasındaki gerilimi değerlendiren Çipras, "Erdoğan, Yunanistan'ın egemenliğini tehdit ettiğinde karşısında tüm Yunan halkını bulacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2022 10:11 GÜNCELLEME 01.10.2022 14:44 DÜNYA
Çipras: Erdoğan karşısında Miçotakis'i değil Yunan halkını bulur
Çipras: Erdoğan karşısında Miçotakis'i değil Yunan halkını bulur

Yunanistan'daki ana muhalefet partisi SYRIZA'nın lideri Aleksis Çipras, Türkiye'ye karşı ülke kamuoyuna birlik mesajı verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çipras, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilere değinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yunanistan'ın egemenliğini tehdit ettiğinde karşısında tüm Yunan halkını bulacağını kaydetti:

"Erdoğan, ulusal egemenliğimizi ve egemenlik haklarımızı tehdit ettiğinde, karşısında zayıf ve görevi sona erecek bir Başbakan değil, tüm Yunan halkının olacağını bilmelidir. Türk provokasyonuna karşı hepimiz birlik halindeyiz."

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 192 TÜMÜ
  • Gül.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadim kac kisisiniz.. Çok korktuk abd'yi arkaniza alarak en büyük hatayi yaparsiniz.. ABD sizi destekler gorunur sirf silahini satmak icin..
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sen kimsin de konuşuyorsun yunan halkı karşısına çıkacakmış sen herhalde 80 kusur milyon Türk halkını unuttun kafanızı sinek gibi ezeriz tarihinizde Türkiyeye karşı zaferiniz oldu mu?? Zamanında Atatürk atalarinizi İzmir'e denize döktü akillanmadiniz mi ? Şimdide Erdoğan alayınızı o adalara gömecek o zaman yalvarirsaniz fayda etmeyecek ....
    Cevapla
  • Gurgur baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey bir yana adamlardaki birlik beraberliği görüyormusunuz ,bizdeki muhalefette tık yok bizimkiler bu kadar kendilerini kaybetmiş durumdalar yazıklar olsun
    Cevapla
  • Cenk 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan Toprakları Osmanlı toprakları idi topraklarımızı geri almalıyız.
    Cevapla
  • Samsunlu Keskin 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye en ufak bir hareket etse yunanın arkasında kimse kalmaz kaçar Trakyanın yarısı oraya tükürse yunan boğulur bizdeki bazı yunan bozması siyasetçi bozuntularınıda oraya postalayında onlarda orada boğulsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR