Sivastopol’de iniş yapan uçakta büyük patlama!

Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım'daki Sivastopol kentinin yakınlarında havaalanına iniş yapan uçaktaki mühimmatın patladığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2022 20:58 GÜNCELLEME 01.10.2022 20:59 DÜNYA
 Sivastopol’de iniş yapan uçakta büyük patlama!
Sivastopol’de iniş yapan uçakta büyük patlama!

Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Uçak, Belbek Askeri Havaalanı'na iniş esnasında pistten çıktı. Mühimmatın bir kısmı patladı." ifadelerini kullandı.

Uçağın alev aldığını ve pilotun kurtulduğunu kaydeden Razvojayev, olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini belirtti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarında beter ol avrupa deriz hep deriz hep deriz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir noktaya odaklanmış uydulardan gönderilen elektromanyetik frekanslarla yangınlar çıkarılabilir, patlayıcılar imha edilebilir, canlılar öldürülebilir ama geride hiç bir delil bırakmaz, Dünyanın etrafına 5G internet yayını yapacağı söylenen onbinlerce uydu yerleştiriliyor. Bu uyduların kapasitesi sadece 5G değil, 300G'ye kadar çıkabiliyor. Kontrolü bizde olmayan bu uyduların ülkemizin semalarında dolaşması ne kadar güvenlidir?
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Big bang (büyük patlama) daha başlamadı biraz bekleyin...
    Cevapla
  • Öktem 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter ol rusya
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplum olarak, ezilenin yanında durmayı severiz.. Kocaman Rusya ve zavallı Ukrayna var beynimizde.. Sisam, sakız ve dibimizdeki adaların silahlandırılması gibi , Batının gazladığı Ukrayna Rusya'yı sıkıştırdı.. Natoyu Moskovanın 200 km. Mesafeye konuşlandırmaya kalktılar.. Şu anda Ukraynayı gazlayan ve silah veren batı, yakın zamanda Yunanistan'ı bize karşı kışkırtıp silah desteği sağlayacak.. Sadece Ukrayna savaşı bitmesi bekleniyor.
    Cevapla
  • İsmet atlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Selam kardeşim benim fakat rusya haklı davasında neden dersen çünkü urayba natoyu ruhun kapısına getiriyor buda büyük tehdittir rusya icin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR