Avrupa diken üstünde bekliyordu: Kuzey Akım 2 boru hattında sızıntı durdu

Danimarka Enerji Ajansı, Rusya'ya ait Kuzey Akım 2 boru hattındaki gaz sızıntısının durduğunu duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2022 21:45 GÜNCELLEME 01.10.2022 21:49 DÜNYA
Avrupa diken üstünde bekliyordu: Kuzey Akım 2 boru hattında sızıntı durdu
Avrupa diken üstünde bekliyordu: Kuzey Akım 2 boru hattında sızıntı durdu

Danimarka Enerji Ajansının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Kuzey Akım 2 boru hattını işleten şirket tarafından, Rusya'dan Almanya'ya uzanan boru hattındaki basıncın dengelendiği konusunda bilgilendirildikleri bildirildi.

Bunun boru hattındaki sızıntının durduğuna işaret ettiği belirtildi.

'Doğu-Batı savaşı çıkabilir' uyarısı: Boru hattına stratejik sabotaj"Doğu-Batı savaşı çıkabilir" uyarısı: Boru hattına stratejik sabotaj

Danimarka ve İsveç açıklarında Rusya'ya ait Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarında üç sızıntının olduğu bildirilmiş, gemilerin bölgeye yanaşmaması uyarısı yapılmıştı.

Rusya'dan ABD'ye Kuzey Akım suçlamasıRusya'dan ABD'ye Kuzey Akım suçlaması

Finlandiya ve Polonya'dan petrol sızıntısı açıklaması: Arkasında Rusya olabilirFinlandiya ve Polonya'dan petrol sızıntısı açıklaması: Arkasında Rusya olabilir

İki ülke de sızıntıların kaza değil, kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna yönelik işaretler bulunduğunu açıklamıştı.

AB: KASITLI BİR EYLEM

AB de Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarındaki gaz sızıntılarının kasıtlı bir eylemin sonucu olduğunu, tesadüfi olmadığını bildirmişti.

Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden doğal gaz sevkiyatları, gerekli bakımların yapılamadığı gerekçesiyle 31 Ağustos'ta durdurulmuştu.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Adalet Halk için 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve İngiltere Nokta
    Cevapla
  • süwari 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi la ordan şümdiye kadar patlamadı olaylar patlak verince patladı bunuda yememizi istiyorsunuz sahtekarlar ne dolap çeviriyorsunuz birbirinize belli değil yakında çıkar kokusu
    Cevapla
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Gazı kesmeli tamamen
    Cevapla
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ile Rusya'nın baş başa beş saat lık gizli görüşmelerinde ortak çıkarları için kim bilir ne kararlar almışlardır.
    Cevapla
  • Okan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten karşılıklı savaşmaları imkansız. Çünkü o zaman nükleer silahların tamamı yağmur gibi yağar. Sonuç? Ne Amerika ne Avrupa ne de Rusya kalır. Tüm dünya yı da radyasyon kaplar.
    Cevapla
  • Fırat Yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bu boruların vanalarını kapatmıştı.Nasıl sızıntı olabilir?Demek ki Rusya Avrupa'ya gazı gizliden veriyormuş.Amerika da buna müdahale etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR