Miçotakis, İngiliz basınına konuştu: Türkiye'yi şikayet etti

Yunanistan Başbakanı Miçotakis yine Türkiye'yi hedef aldı. İngiliz basınına konuşan Yunan Başbakan, 'Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görkemli bir Osmanlı vizyonunu takip ettiğini' belirtti ve Ankara'ya yeni bir suçlama yöneltti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2022 02:34 GÜNCELLEME 03.10.2022 02:37 DÜNYA
Miçotakis, İngiliz basınına konuştu: Türkiye'yi şikayet etti
Miçotakis, İngiliz basınına konuştu: Türkiye'yi şikayet etti

Komşu Yunanistan'da gündem bir kez daha Türkiye.

Son dönemde yaptığı skandal açıklamalar ile sürekli Türkiye'yi hedef alan Yunanistan Başkanı Kyriakos Miçotakis bir kez daha skandal sözler sarf etti.

İngiliz Sunday Times'a konuşan Yunanistan Başbakanı Miçotakis Yunanistan'ın Türkiye ile ilişkilerine de atıfta bulunarak, Ankara tarafından yayılan dezenformasyonu kınadı.

Miçotakis'ten Türkiye'ye: Eninde sonunda cezalandırılırMiçotakis'ten Türkiye'ye: Eninde sonunda cezalandırılır

Miçotakis'ten skandal açıklama: Türkiye'ye küstah suçlama!Miçotakis'ten skandal açıklama: Türkiye'ye küstah suçlama!

MİÇOTAKİS TÜRKİYE'NİN YANLIŞ BİLGİLER YAYDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Gerilimle ilgili olarak Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, İngiliz basınına Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Sunday Times gazetesine verdiği röportajda Miçotakis, Türkiye'nin yanlış bilgiler yaydığını öne sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Görkemli Osmanlı vizyonunun peşinde" diyen Yunan Başbakan, "Erdoğan bölgesel bir oyuncu olmak istiyor ve herkesin Türkiye'nin büyüklüğünü kabul edeceğini umuyor ama bu Yunanistan'ın egemenliğine karşı olursa böyle bir şey olmayacak" ifadelerini kullandı.

İNGİLİZ BASININDAN MİÇOTAKİS İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

İngiliz Sunday Times gazetesi haberde, gelecek temmuzdaki kritik seçimlere hazırlanan Miçotakis'in 2019'da göreve geldikten sonra krizle sarsılan Yunanistan'da "ekonomik alanda bir mucizeye" imza attığı yorumunda bulundu. Haberde, Yunan siyasetinde önemli bir aileden gelen Miçotakis'in ülkeye çektiği dış yatırımlarla Avrupa merkez sağında bir idol haline geldiği belirtildi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • VAHİMHALDELER 1 yıl önce Şikayet Et
    Kreşlerde eğitim görev evlatlarımız emin olun şu davranışı sergilemez çocuk seviyesininde altına düştü davranışları asılsız suçlamalar ifitira çabaları kazanım sağlarmı acaba suçluluk psikolojisi bariz göstergesi gün geçtikçe komik duruma düşüyorlar farkında değiller kendileri düşünce mantık tümüyle egale olmuş durumda.
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sınıftaki mızmız, haşare ve aykü seviyesi düşük öğrenci gibi.
    Cevapla
  • Vatan. Sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Geri. Zekalı. Yunan. Dallama
    Cevapla
  • ATILLA TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    agla mico agla sen bu denizlerde ancak micoluk yaparsin yakinda seni susturmak icin agzini türk sekeri ile tatlandiracagiz
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu ülkesine giden tek boru hattı bizim ülkeden geçiyor.olası bir krizde Türkiye bütün yollarını kapattığı an deniz taşımacılık şirketleri pert olacak.görkemli osmanlı vizyonu diyen adamların 2 lafından birisi helenizm.ki şimdik yunanların eski helenlerle ilgisi dahi yok. 500 yıl Türklerin hakimiyeti altında yaşadılar.şu an yarı ortadoks slav yarı Türk karması bir balkan topluluğu.boru bakıma alındı diye kesin şunların gazını 1 ay kışın sussunlar.adamlar inebahtıda osmanlı yenildi diye kutlama yapıyor o savaşta moralı yunanlar osmanlı donanmasında görev yapıyordu bu kadar akılsızlar işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR