İsveç'te PKK/YPG yandaşları Pençe-Kılıç Operasyonu'nu protesto etti

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşları, NATO muhtırasına rağmen Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde terörü bitirmek için Türkiye'nin başlattığı "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" operasyonunu protesto etti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2022 17:21 GÜNCELLEME 20.11.2022 17:21 DÜNYA
İsveç'te PKK/YPG yandaşları Pençe-Kılıç Operasyonu'nu protesto etti
İsveç'te PKK/YPG yandaşları Pençe-Kılıç Operasyonu'nu protesto etti

İsveç'te Başkent Stockholm'de Segels Torg Meydanı'nda toplanan terör örgütü yandaşları, İsveç'in "Türkiye'ye yönelik silah ambargosunu kaldırmasının" ve "Türkiye ile yapılan NATO anlaşmasının" iptalini istedi.

PKK/YPG'yi simgeleyen paçavralar taşıyan göstericiler, "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" operasyonunun durdurulması çağrısı yaptı.

İsveç Parlamentosunda "terörle mücadele yasa tasarısı" 16 Kasım Çarşamba günü onaylanmıştı.

1 Ocak 2023'te yürürlüğe girecek yasada teröre bulaşan grupların örgütlenme özgürlüğü ve gösteri izni sınırlanırken, buna yönelik yeni yasaların çıkarılmasının önünün açılacağı belirtilmişti.

KAYNAK : AA
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • Adsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ezelden kıvırcık birden değişmezler NATO işi yatsın.
    Cevapla
  • 06ankara06 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveç sen natoyu unut gerçi nato içinde biz yalnız kurt gibi her zaman tetikte bekliyoruz adı birlik kendi ABD kutuplu bir örgüt
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yok canım siz yanlış görmüşsünüz. isveç söz verdi. ne demiş amerikanın yerlileri bunlar için, çatal dilli beyaz adam. bunları muhatap alan hükümetimizde kabahat. bir daha gelmek istediklerinde asla kabul etmemeliler. önce bu alçakları teslim edin sonra gelin desinler. ikinci husus elinde bize bayrak sallayan bu hainler, yazın dinlenmeye Türkiye ye geliyorlar. Bunları tesbit edip burada enselemek çokmu zor.
    Cevapla
  • boos ver 1 yıl önce Şikayet Et
    bende defalarca yazdim ama bunlar isvec vatandasi. ve propaganda suc sayilmiyor. ne sayiliyor , efendim ifade özgürlügü imis. peygamber karukatürüne bile ifade özgürlügü dememislermiydi.
    Cevapla
  • Tarafsız insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek doğru yoldayız
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne TÜRK Ne de Kürt ÖLMESİN Turk Kürt kardeştir kardeşi kardeşe vurduranların eleri kırılsın Allah belalarını versin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR