Başika'daki Türk üssüne roketli saldırı: Bakan Akar'dan açıklama

TSK'nın Kuzey Irak'taki Başika Üssü'ne roketli saldırı yapıldı. Türk yetkilileri taciz atışlarının üs bölgesine isabet etmediğini bildirdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 01.02.2023 10:13 GÜNCELLEME 01.02.2023 12:23 DÜNYA
Başika'daki Türk üssüne roketli saldırı: Bakan Akar'dan açıklama
Başika'daki Türk üssüne roketli saldırı: Bakan Akar'dan açıklama

Irak'ın kuzeyinde, Musul yakınlarındaki Türk Silah Kuvvetleri'nin (TSK) Başika Üssü'ne roketli saldırı yapıldı.

NTV'de yer alan habere göre; Türk yetkilileri taciz atışlarının üs bölgesine isabet etmediğini bildirdi.

Üs bölgesinin çevresine düşen roketler, herhangi bir hasar ya da zayiata yol açmadı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Zaman zaman tacizler oluyor. Mehmetçik gerekli cevabı her zaman misliyle veriyor" dedi.

Erkan Talu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Hasan Dr. 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani kısa menzile sahip, yerden ve havadan gelen bombaların etkisiz hale getirilmesi için savunma aparatlarımız nerede. Niye hala devreye alınmadılar. Tanklara yerleştirilen tanksavar, füze ve roketsavar silahlarımız niçin hala kullanıma alınmıyor. Bunların yapıldığı ve imal edildiğini biliyoruz. Yoksa bunlar ordumuzda aktif kullanılıyorda bizm mi haberimiz yok
    Cevapla
  • salman 3 yıl önce Şikayet Et
    6 lı iktidara gelirse pardon birde 1 i vardı yani 6 artı 1 iktidara gelirse dışarıda değil ülke içinden hemen her gün şehit haberleri gelecektir, bu böyle bilinsin. Dün yayınladıkları vaatleri dikkatli okuyun sonucun bu olacağını hemen anlarsınız.
    Cevapla
  • Karacı 3 yıl önce Şikayet Et
    6 lı ganyan gelirse yurtdışında üs kalmaz. Kendi sınırlarımıza çekiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle