İngiltere Kralı 3. Charles'tan Türkiye’ye ve Başkan Erdoğan'a taziye mesajı

İngiltere Kralı 3. Charles yaptığı yazılı açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremler için Türkiye’ye taziyelerini sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2023 22:12 GÜNCELLEME 07.02.2023 22:12 DÜNYA
İngiltere Kralı 3. Charles'tan Türkiye’ye ve Başkan Erdoğan'a taziye mesajı
İngiltere Kralı 3. Charles'tan Türkiye’ye ve Başkan Erdoğan'a taziye mesajı

İngiltere Kralı 3. Charles, Türkiye’de yaşanan yıkıcı depremlerin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkına taziyelerini sundu. Kral Charles, "Eşim ve ben Türkiye'deki yıkıcı deprem haberleriyle şok olduk ve çok üzüldük. Bu korkunç trajedilerin sonucunda yaşanan acıların ve kayıpların boyutlarını ancak hayal edebiliyorum. Özellikle sevdiklerini kaybeden ailelere en derin ve en içten şekilde acılarını paylaştığımızı iletmek istedim" sözlerini kullandı.

Kral Charles, dualarının depremlerden etkilenen herkes ile acil durum hizmetleri ve arama-kurtarma çalışmalarına yardım edenlerle birlikte olduğunu ifade etti.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • İyi adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın Bahar geldi kiralcik
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet can cekisiyor.onlar ise lafliyor..Allh bildiginiz gibi yapsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    biraz geç kaldın kral...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR