Ukrayna'dan nükleer silah yanıtı: Kremlin, Belarus'u rehin aldı

Danilov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Belarus’a nükleer silah yerleştirileceği açıklamasına ilişkin, "Kremlin, Belarus'u nükleer rehin aldı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2023 15:58 GÜNCELLEME 26.03.2023 17:16 DÜNYA
Ukrayna'dan nükleer silah yanıtı: Kremlin, Belarus'u rehin aldı
Ukrayna'dan nükleer silah yanıtı: Kremlin, Belarus'u rehin aldı

Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Başkanı Oleksiy Danilov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Belarus’a nükleer silah yerleştirileceği açıklamasına ilişkin, "Kremlin, Belarus'u nükleer rehin aldı" dedi.

BELARUS TEPKİSİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün Belarus’a nükleer silah yerleştireceklerini açıklamasının ardından Ukrayna'dan yanıt geldi. Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Başkanı Oleksiy Danilov, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Putin'in Belarus'a taktik nükleer silah yerleştirilmesine ilişkin açıklaması, Belarus toplumunda Rusya ve Putin'e yönelik olumsuz algı ve kamuoyu reddini en üst düzeye çıkarıyor. Ülkenin iç istikrarsızlaşmasına doğru atılan bir adım. Kremlin, Belarus'u nükleer rehin aldı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide Amerika teslim aldı
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi aldigi silahlar bedava saniyor heralde...
    Cevapla
  • Aladağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana da İncirlik hava üssün de kaç tane atom bombası olduğunu biliyormusunux yıllardır nato nun atom bombalarını bu topraklarında barındırıyoruz millete gülecek halimiz yok
    Cevapla
  • abdullah ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    kendisi abd ve avrupanın karısı olmuş Belarus sa laf söylüyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Anerika tüm dünyayı rehin almış Rusya Belarus'u rehin alsa ne olur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR