Fanatik Yahudiler işgal ettikleri Kudüs’te rahibelere tükürdü

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te bir grup fanatik Yahudi yerleşimci, bir kilisenin önündeki rahibelere tükürdü. Kudüs Eski Şehri’nde Hıristiyanlar insanları, sık sık fanatik Yahudi yerleşimcilerin saldırı ve tacizlerine maruz kalıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2023 01:46 GÜNCELLEME 14.04.2023 01:50 DÜNYA
Fanatik Yahudiler işgal ettikleri Kudüs’te rahibelere tükürdü
Fanatik Yahudiler işgal ettikleri Kudüs’te rahibelere tükürdü

Sosyal medyada yayılan ve tepki çeken görüntüler, Doğu Kudüs’ün Eski Şehri’nde yer alan, Hristiyanlar tarafından İsa'nın çarmıha gerilmeye götürülürken yürüdüğü yol olduğuna inanılan Çile Yolu (Via Dolorosa) üzerindeki bir kilisenin önünde kaydedildi.

Yoldan geçen bir grup Yahudi yerleşimcinin, kilisenin önünde duran rahibelerin yayından geçerken onlara yönelerek yere tükürdüğü görüldü.

Kudüs Eski Şehri’nde bulunan Hıristiyan kutsal mekanları ve din insanları, sık sık fanatik Yahudi yerleşimcilerin saldırı ve tacizlerine maruz kalıyor.

Yahudi yerleşimciler, Müslümanlara yönelik şiddet eylemlerinin yanı sıra, Hristiyan din insanlarına "tükürme" ve mezarlıklara zarar verme gibi eylemleriyle gündeme geliyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    tiplere bak çizgi film karakteri gibiler. zavallılar
    Cevapla
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    bu azgın azınlığa bakınca, peygamberimizin de geçmişte bunlarla uğraşmak için ne zorluklar çektiğini şimdi daha iyi anlıyorum...
    Cevapla
  • TÜRKOĞLU TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi dengesiz ZATEN DENGELERİ OLSAYDI YAHUDİ OLMAZLARDI
    Cevapla
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak sahipsizlere tukurursunuz Ama geribgelecegiz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    p.hiristiyan alemi tepki versin kinasin yaptirim uygulasin ha ha ha papa bile rohtschild ailesinin kölesi iken giristiyan devletleri adanz ye herseyiyle siyonistlerinnelinde iken onlardan gik cikmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR