Rusya'dan 'Air Defender' resti: Karşılıksız kalmayacak!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, NATO tarihinin en büyük hava tatbikatı Air Defender 23’e ilişkin “Rusya'nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne tehdit oluşturmaya yönelik hiçbir girişim karşılıksız kalmayacaktır” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2023 06:58 GÜNCELLEME 22.06.2023 09:35 DÜNYA
Rusya'dan 'Air Defender' resti: Karşılıksız kalmayacak!
Rusya'dan 'Air Defender' resti: Karşılıksız kalmayacak!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Sözcü Zakharova’nın, 25 ülkeden 250 uçak ve 10 bin personelin katılımıyla Almanya’nın liderliğinde Avrupa hava sahasında gerçekleşen NATO tarihinin en büyük hava tatbikatı Air Defender 23’e yönelik açıklamasını paylaştı.

Maria Zakharova

'AIR DEFENDER' TEPKİSİ: KARŞILIKSIZ KALMAYACAK!

Zakharova, "NATO'nun Air Defender 23 tatbikatının ölçeği, Washington ve müttefiklerinin, benzer güce sahip bir rakiple çarpışmak için planlar yaptıklarını gösteriyor. Rusya'nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne tehdit oluşturmaya yönelik hiçbir girişim karşılıksız kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • Das 10 ay önce Şikayet Et
    Rusya nin suyu isindi nato 250 ucakla almanyada tatbikat yapiyor bu ilk vurus gücü olacak heralde almanya savasa hazir alman fabrikalari silah üretecek korona döneminden beri tuaf seyler oluyor gurbette yasayan türkiyelilerin can güvenligi sorgulanmali ölenlere otopsi yapilmali
    Cevapla
  • Kibar 10 ay önce Şikayet Et
    Dostum bunların araba fabrikaları dönüyor diğerleri sabit mesela audi oldun bmw olsun wv olsun porshe olsun mercedes olsun her biri ayrı silah üretmek zorunda almanlarin tank üretim yerleri ise esas olan kuvvetli olan hepsi dağların içinde ormanların altı imalat dolu ve tüm ormanlarda aşırı kamera var hayvanlar için koyduk algısı yapıyorlar
    Cevapla
  • Veli 10 ay önce Şikayet Et
    Dünyayı nukler silahlarla tehdit edenin sonu hüsrandır
    Cevapla
  • Lazkopat 10 ay önce Şikayet Et
    Olaya yanlış yerden bakıyorsun. Patriot sisteminin 1 füzeyi engellemesi okadar büyütülecek bir durum değil. Rusya elindeki nükleer ve balistik füzelerin yarısını ateşlese ki bu yaklaşık 9.000 üzeri füze demek. Hiçbir savunma sistemi bukadar yoğun bir saldırıya karşı koyamaz.Heleki içlerinde nükleer başlık olduğunu düşünürsek birini bile kaçırmak o şehrin tarih sayfasına gitesi demektir
    Cevapla
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Rusya nükleer bir saldırı kararı alırsa ilk aşamada nükleer başlık taşımayan aldatıcı füzeler gönderir. Hava savunma sistemleri bu füzelere kilitlenir ardından gerçek nükleer başlıklı füzeler ateşlenir ve hedef yok edilir. Hiç bir ülke hava sahasını füzesavar sistemlerle yüzde 100 koruyamaz. Zaten füzelerin yüzde 20 si bile patlasa ne abd ne ab ne de rusya kalır.
    Cevapla
  • sadi 10 ay önce Şikayet Et
    hepsi yalan baydın emretti putin kırımada ukraynayada suriyeyede girdi ABD emir eri putin
    Cevapla
  • sadi 10 ay önce Şikayet Et
    hepsi yalan baydın emretti putin kırımada ukraynayada suriyeyede girdi ABD emir eri putin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR