Gökten uyuşturucu paketleri yağdı

Fransa'nın Ardeche bölgesinde gökten uyuşturucu yağdı. Yasak bölgeye girmek üzere olan uçak jetleri görünce uyuyşturucu paketlerini aşağı attı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2023 10:19 GÜNCELLEME 29.06.2023 10:19 DÜNYA
Gökten uyuşturucu paketleri yağdı
Gökten uyuşturucu paketleri yağdı

Lyon ile Marsilya arasında kalan bölgede şüpheli bir uçak tespit edildi. Tek koltuklu turistik uçak, bir nükleer santralin yakınındaki uçuşa yasak bölgeye yaklaşırken bir Fransız jeti, uçağın rotasını çevirmek için havalandı.

Savaş uçağını görünce panikleyen pilot, uçağın kapısını açarak içerideki paketleri aşağı atmaya başladı.

Savaş jetinin eşliğinde uçak yere indirilirken, yerde 15 paket bulundu. Paketlerde 30 kilogram uyuşturucu bulunduğu tahmin ediliyor.

Uçağın kokpitinde de 45 bin euro nakit para ele geçirildi. Polonya vatandaşı olan pilotun uyuşturucuyla ilgili suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    cekirge bir ziplar iki ziplar jetler sorunu çözer
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR