Bakan Fidan, Malezya’da resmi temaslarda bulundu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya Dışişleri Bakanı Zambry Abd Kadir’in daveti üzerine Malezya’ya gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2023 10:15 GÜNCELLEME 16.07.2023 10:15 DÜNYA
Bakan Fidan, Malezya’da resmi temaslarda bulundu
Bakan Fidan, Malezya’da resmi temaslarda bulundu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya Dışişleri Bakanı Zambry Abd Kadir’in daveti üzerine Malezya’ya gitti. Fidan, burada Bakan Kadir, Malezya Başbakan Yardımcısı Ahmad Zahid Hamidi ve Malezya Başbakanı Anwar Ibrahim ile görüşme gerçekleştirdi.


Dışişleri Bakanlığı’ndan Bakan Fidan’ın Malezya ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada, “Ziyaret vesilesiyle Kapsamlı Stratejik Ortaklık düzeyindeki ikili ilişkilerimizin çeşitli boyutlarıyla ele alınması, bölgesel ve uluslararası güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir” denildi.



Bakan Fidan, Malezya Dışişleri Bakanı Kadir tarafından karşılandıktan sonra ikili görüşme gerçekleştirdi. Fidan daha sonra Malezya Başbakan Yardımcısı Hamidi ve Malezya Başbakanı Ibrahim ile bir araya geldi.
 

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ah şu dil 9 ay önce Şikayet Et
    İngilizce konuşuyordur inşallah böyle tercümeyle olmaz stratejik görüşmeler Almanya başbakanı şhröder merkel Almanca Rusça İngilizce Fransızca ana dilleri gibi konuşuyorlardı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR