Rusya'nın başkenti Moskova'ya saldırı düzenlendi

Rusya'nın başkenti Moskova'da, Ukrayna'nın iki insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlediği, ölü veya yaralı bulunmadığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2023 08:42 GÜNCELLEME 24.07.2023 09:30 DÜNYA
Rusya'nın başkenti Moskova'ya saldırı düzenlendi
Rusya'nın başkenti Moskova'ya saldırı düzenlendi

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, yerel saatle 04:00 (TSİ 04:00) sıralarında Moskova'ya iki İHA'yla saldırı yapıldığını belirtti.

İHA'ların boş iki binaya çarptığını kaydeden Sobyanin, saldırılar neticesinde ölü veya yaralının bulunmadığı bilgisini paylaştı.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada da İHA saldırılarının Ukrayna tarafından yapıldığı aktarılarak "Kiev rejiminin önlenen terör saldırısında can kaybı olmadı." ifadesine yer verildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • aaaaa 9 ay önce Şikayet Et
    ukranyanın arkasında 72 tane devlet var rusya bunlarla çarpışıyor sivillere zarar vermeden aynı Suriye de 72 devlet Türkiye de dahil hepsi ile ESAT savaştı şimdi esatla barışmak için sıraya girdiler
    Cevapla
  • BULUTLU 9 ay önce Şikayet Et
    Yani, istersem moskova'ya da saldırı düzenlerim mesajıdır bu. Puştin ve Zelenski tekrar düşünsünler. Batı er yada geç büyük bir saldırı düzenletecek Rusya'ya.. Zelennski durumu biliyor ama abilerine hizmet etmek onun görevi..
    Cevapla
  • Hak 9 ay önce Şikayet Et
    Dünyada sömürgecilik bitmeyecek...Sömüremiyorsan sömürülürsün.. Malesef arası yok...Tarafsızlık olamıyor. Hak ahirete kalıyor..
    Cevapla
  • Hasan Dede 9 ay önce Şikayet Et
    Rusya şüper güç deniliyor bir Ukrayna nın hakindan gelemedi. oynayıp duruyorlar .Koskoca süper güç paralı asker wagnerin ukraynanin oyuncağı oluyor. Bu işte bir bit yeniği var ya hayırlısı.Benim görüşüm ABD Rusya anlaştı Ukraynayi yiyip batı ukrayna doğu ukrayna diye bolüsecekler.
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Bellimi olur belkide rusya kendi düzenledi bu saldırıyı bahaneler üretmek için. Boş binalara isabet alması manidar. Uyanık olmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR