Irak'ta bir düğün faciası daha! Aynı aileden 7 kişi öldü

Irak’ın güneyindeki Vasıt kentinde düğün konvoyunun karıştığı trafik kazasında aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2023 00:20 GÜNCELLEME 30.09.2023 00:20 DÜNYA
Irak'ta bir düğün faciası daha! Aynı aileden 7 kişi öldü
Irak'ta bir düğün faciası daha! Aynı aileden 7 kişi öldü

Irak’ın Musul kentinde meydana gelen ve 114 kişinin ölümüyle sonuçlanan düğün faciasının ardından bu kez ülkenin güneyindeki Vasıt kentinde bir düğün konvoyu trafik kazası yaptı.

DÜĞÜN KONVOYUNDAKİ KAZADA AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ ÖLDÜ

Vasıt Valisi Muhammed Cemil el-Miyahi yaptığı açıklamada, el-Zübeydiye ilçesi yakınlarında bir düğün konvoyunun kazaya karıştığını açıkladı. Kazada aynı aileden 7 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten el-Miyahi, düğünlerin mateme dönüşmemesi için sürücüleri trafik kurallarına uymaya çağırdı. Kazanın aşırı hız nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

SALI GÜNÜ DÜĞÜN SALONUNDAKİ YANGIN FACİASINDA 114 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Ülkenin kuzeyindeki Musul kentine bağlı Hamdaniye ilçesinde Salı günü bir düğün salonunda çıkan yangında 114 kişi hayatını kaybetmiş, çarşamba günü ise Kerkük’e bağlı Havice ilçesinde bir düğünde meydana gelen gıda zehirlenmesi sonucu 260’tan fazla kişi hastaneye kaldırılmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ozoz 7 ay önce Şikayet Et
    Orta doğu tam bir bataklık. İnsanları da öyle ülkeieri de. Ve biz de hala orda olma meraklısıyız
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR