Onlar da savaşa müdahil oldu! İsrail'i vurdular...Karşı atak

İsrail ordusu, Lübnan'dan İsrail topraklarına roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu. Lübnan'ın Şeyh dağlarının güneyindeki Şeba beldesinin karşısında bulunan İsrail ordusuna ait radar kulesi hedef alındığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2023 08:37 GÜNCELLEME 08.10.2023 09:01 DÜNYA
Onlar da savaşa müdahil oldu! İsrail'i vurdular...Karşı atak
Onlar da savaşa müdahil oldu! İsrail'i vurdular...Karşı atak

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Lübnan tarafından İsrail'e silahlarla ateş açıldığı belirtildi.

Açıklamada, bu olaydan bir kaç dakika sonra ise yine Lübnan topraklarından İsrail'e doğru roketlerle saldırı gerçekleştirildiği kaydedildi.

İsrail ordusunun her türlü senaryoya hazır olduğu belirtilen açıklamada, saldırıda can ya da mal kaybı yaşanıp yaşanmadığına dair bilgi paylaşılmadı.

Öte yandan İsrail basınında yer alan haberlerde ordunun, Lübnan sınırına yakın bölgelerdeki İsraillilere kapalı alanlardan çıkmama talimatı verdiği bilgisi yer aldı.

LÜBNAN HİZBULLAH'I SALDIRIYI ÜSTLENDİ

Lübnan Hizbullah'ı Şeyh Dağlarının güneyindeki Şeba beldesinin karşısındaki zirvelerden birinde bulunan İsrail gözlem noktasını vurdu.

İSRAİL'DEN KARŞILIK VERİLDİ

İsrail ordusunun yaptığı açıklamada, Lübnan tarafından gelen saldırıya karşılık verildiği ifade edildi.

Açıklamada, İsrail topçu birliklerinin saldırının yapıldığı Lübnan topraklarındaki hedefleri vurduğu kaydedildi.

Öte yandan Lübnan yerel medyasındaki haberlerde, Kefr Şuba bölgesi ve yakın civarının yoğun şekilde vurulduğu aktarıldı.

İsrail ordusu, daha önce Lübnan'dan İsrail'deki bir askeri gözlem noktasına roketle saldırı gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

Savaş başladı! Tanklar sınıra ilerliyorSavaş başladı! Tanklar sınıra ilerliyor

Hamas: 'İsrailli esirlerin sayısı Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat daha fazla'Hamas: "İsrailli esirlerin sayısı Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat daha fazla"

İsrail savaş uçakları camiyi bombaladıİsrail savaş uçakları camiyi bombaladı

Netanyahu: Tüm gücümüzü kullanacağız! Gazze'yi boşaltın...Netanyahu: Tüm gücümüzü kullanacağız! Gazze'yi boşaltın...

Gazze'den düzenlenen saldırılarda ölen İsraillilerin sayısı 250'ye yükseldiGazze'den düzenlenen saldırılarda ölen İsraillilerin sayısı 250'ye yükseldi

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'e 150 roket atıldıAbluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'e 150 roket atıldı

İşgalci İsrail, Filistinli sivilleri vuruyor! Gazze'ye ağır bombardımanİşgalci İsrail, Filistinli sivilleri vuruyor! Gazze'ye ağır bombardıman

KAYNAK : AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 192 TÜMÜ
  • Mişmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ABD de Lübnanı vurur sen niye karışıyorsun diye... Nasıl 11 eylülü kendileri planladıysa bu işi de kendileri planladı. bir müzik festivalini tqaradılar 260 kişi öldü diyorlar. Hani tarama görüntüsü var mı. Kendi vatandaşlarını kendileri taramıştır hırsları uğruna. İnanmıyorum. Müslüman yapmaz.
    Cevapla
  • Bela 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak uçaklarla vurursun korkak İsrail terörist devleti erkek gibi çarpışsmazsın dünyanın en korkak ve kalleş milleti yahudilerdir Hitler boşuna soyunu kurutmaya çslışmadı bunların dünyanın başına bela oldu hırsız köpek sürüsü ama sonunuz yakın az kaldı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm islam birleşip yok etsinler küffarı inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber
    Cevapla
  • Sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    2. abdulhamidi reddetmeseydik bu gün israil yoktu. Filistin toprakları abdulhamitin tapulu malıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR