Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'a gidiyor!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'a resmi bir ziyaret yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2023 19:33 GÜNCELLEME 24.10.2023 19:33 DÜNYA
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'a gidiyor!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'a gidiyor!

Dışişleri Bakanı Hakan Fİdan, Doha'da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman ile bir araya gelecek ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından da kabul edilecek.

FİLİSTİN'DEKİ SON DURUM ELE ALINACAK

Görüşmelerde, önümüzdeki dönemde Doha'da düzenlenmesi öngörülen Türkiye- Katar Yüksek Stratejik Komite Dokuzuncu Toplantısı'nın hazırlıkları başta olmak üzere, ikili ilişkilerin ele alınması öngörülüyor.

Ayrıca, başta Filistin'deki son durum olmak üzere, bölgesel ve uluslararası gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde de bulunulacak.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Sultan Süleyman 6 ay önce Şikayet Et
    Şimdi ğlke dışına çıkma zamanı değil istihbarat sağlam olmalı gardımızı almalıyız hiç ummadığımız bir anda hem batıdan hemde güneyden aynı anda girecekler demedi demeyin
    Cevapla
  • Sn. Bakan-5 6 ay önce Şikayet Et
    Sn. Bakan: Gazze'nin işgal edilip Mısır'a komşu olan bir ABD/NATO üssü kurulması ve buradan Erbile uzanması Mısır, Türkiye ve İran için çok büyük bir tehdittir. Bu sebeplerden dolayı Türkiye'nin Gazze'ye kendi toprağı gibi sahip çıkması, işgaline ve boşaltılmasına kesinlikle karşı çıkması, savaşı göze alarak asker çıkarıp Gazze'yi savunması Türkiye için vatan savunması kadar önemlidir.
    Cevapla
  • Sn. Bakan-4 6 ay önce Şikayet Et
    Sn Bakan: ABD/NATO Gazze'yi işgal edip askeri bir üs kurabilirse bu üssü Ürdün üzerinden bir koridorla Erbil'e bağlayacak. Böylece Türkiye ve Rusya'yı By-Pass ederek Suriye ve Irak'ın Kuzeyinde beslediği PKK/YPG/Erbil yılanını Gazze'de kuracağı askeri üsten takviye ederek bir canavara dönüştürecek. ABD/NATO böylece PKK/YPG/Erbil üzerinden sürdüreceği uzun bir savaşa hazırlanıyor.
    Cevapla
  • Sn. Bakan-3 6 ay önce Şikayet Et
    Sn Bakan: ABD/NATO, PKK/YPG'yi kullanarak Suriye'nin Kuzeyinde işgal ettiği kantonları birleştirerek adım adım Akdeniz'e ilerliyordu. Son bir hamle ile Afrin ve Amonoslar üzerinden İskenderun Körfezi'ne inerek Erbil'i Akdeniz'e/İncirlik askeri üssüne bağlayacaktı. Türkiye yaptığı hamlelerle terör koridorunu parçalandı ve işlevsiz hale getirdi ama imha etmedi. ABD bu yılanı canlı tuttu.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yahu hic bir yere gitme üstlerini kapat limanlarini kapat yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR