Kim Kardashian Gazzeli çocuklarla böyle dalga geçti

Kardashian'ın Cadılar Bayramı'nda çocuklarına giydirdiği kıyafetler, Gazze'de bombardımanda yaralanan ve hayatını kaybeden çocuklara benzetildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2023 13:01 GÜNCELLEME 03.11.2023 13:04 DÜNYA
Kim Kardashian Gazzeli çocuklarla böyle dalga geçti
Kim Kardashian Gazzeli çocuklarla böyle dalga geçti

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian ise yaptığı paylaşımla İsrail'e verdiği desteği ilan etti. Cadılar Bayramı'nda çocuklarına giydirdiği kıyafetler, Gazze'de bombardımanda yaralanan ve hayatını kaybeden çocuklara benzetildi.

VİCDANSIZLIĞINI KANITLADI

Dört çocuğu olan Kim Kardashian, Gazze'de bebeklerin öldürülmesine sessiz kaldı. Önceki gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da vicdansızlığını ve İsrail'e verdiği desteği kanıtladı.

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Vahşice öldürülen çocuklara dair sessiz kalan Kim Kardashian, sosyal medya hesabından yaptığı Cadılar Bayramı paylaşımıyla tepki aldı.

Çocuklarını sözde zombi gibi giydiren Kim Kardashian'ın paylaştığı kareler, dünyanın İsrail zulmüne nasıl görmezden geldiğini kanıtladı. O fotoğraflar, Batı'nın Gazze'de öldürülen çocukları nasıl umursamadığını açıkça anlattı…

Üzerine forma giydirdiği çocuklarının İsrail saldırılarında öldürülen Gazzeli çocuklara olan benzerliği, yürekleri sızlattı.

Kardashian'ın paylaştığı o fotoğraflara tepki yağdı:
-En kötüsünü yaşaman dileğiyle…

-Bu nasıl bir vicdansızlık!
-Konu Müslüman bir çocuk olduğunda sizin için nasıl da önemsiz değil mi!

-Bu fotoğraflar, İslam düşmanlığının açık kanıtı!
-Hayatımda senin kadar kalpsizini görmedim!

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 198 TÜMÜ
  • Kurdi 5 ay önce Şikayet Et
    Peki bu kadın insanlıktan uzak cani biri tamam.yaptığı bu fiilin bir cezası yaptırımı olmaması nedir ya?farkındamıyız acaba,insanlık dünyayı bu uçurumdan almak zorunda
    Cevapla
  • Mavi karadeniz 5 ay önce Şikayet Et
    Insallah kendi cocuklarinin boyle vaziyetlerini gorursun,,, cani gonulden dilegimle....
    Cevapla
  • Ev Sahibi 5 ay önce Şikayet Et
    Bu iblisin arttırımı siyonistler ancak silahtan anlar ümmet neredesiniz?
    Cevapla
  • CEMŞİT 5 ay önce Şikayet Et
    Malûm bölgesi ile gündeme gelen ve sadece orasıyla gündemde kalan bu zavallıdan beynini kullanmasını ve vicdanlı davranmasını beklemek boşuna...
    Cevapla
  • anti-şaki 5 ay önce Şikayet Et
    bu cibiliyeti bozuk yaşlandıkça fiziken ve ruhen çirkinleşiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR