Dünyaya çağrı yapılmıştı! Gazze'de yeni insani felaket!

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nin en büyük tıbbi kompleksi Şifa Hastanesi'nin ana jeneratörü yakıt eksikliği nedeniyle devre dışı kaldı ve elektirikler kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2023 00:44 GÜNCELLEME 04.11.2023 00:44 DÜNYA
Dünyaya çağrı yapılmıştı! Gazze'de yeni insani felaket!
Dünyaya çağrı yapılmıştı! Gazze'de yeni insani felaket!

Filistin Sağlık Bakanlığı, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin en büyük tıbbi kompleksi Şifa Hastanesi'nin ana jeneratörünün yakıt eksikliği nedeniyle birkaç saat içinde kapanabileceğini duyurarak insani felaket uyarısı yapmıştı.

YENİ İNSANİ FELAKET

Gazze Şeridi'nin en büyük tıbbi kompleksi Şifa Hastanesi'nin ana jeneratörünün yakıt eksikliği nedeniyle devre dışı kaldı ve elektirkler kesildi.

Gazze Şeridi'ndeki 35 hastaneden 16'sının bombardıman ve yakıt eksikliği nedeniyle çalışamaz durumda olduğuğu belirtildi.

İSRAİL ORDUSU BOMBALAMIŞTI

İsrail ordusu, Gazze'de binlerce hasta ve sivilin bulunduğu Şifa Hastanesi yerleşkesinin giriş kısmını vurdu. Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 100 TÜMÜ
  • Trakyali 6 ay önce Şikayet Et
    Yaşasın saltanat, demokrasi uydurmasina artik karnımız tok. İsrailde abd de ne zaman secim olacaksa masum Filistinli çocuk ve sivilleri öldürüyorlar bu mu demokrasi Allah lanet etsin demokrasi uydurmasina. Bak dünyada ülkelerin demokrasi ile hesapta seçilmiş yaratıklara ne yapıyorlar! Gözümüz kör mü! zannediyorsunuz. Demokrasi safsatadan başka bir şey değil!...
    Cevapla
  • Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Allah mazlumları ve masumları bu zalim İsrailin elinden kurtarsın... Amin.. Keşke bişeyler yapabilsek ama elden duadan başka bir şey gelmiyo..
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan ne yapmış israil lle ilişki mi kesmiş yada iraile bi taşmı attıda bizmi görmedik zaten senin gibi münafıklar yüzünden filistin bu halde
    Cevapla
  • taner hekimoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Suriye ye girdi. Orada yaşayan Araplar ın sürgününü önlemek, can güvenliğini sağlamak için. Hiç bir islam ülkesi destek vermedi. Şimdi mutlu oldular mı.? Filistinlilerin başına gelenler onların başına gelmiyecek mi. ? Uyanalım.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Arabistan petrolü siyonistlere peşkeş çekeceğine din kardeşlerine versinler şeref yoksunu satılmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR