Ehud Barak: Filistin'de doğmuş olsaydım terör örgütüne katılırdım

İsrailli gazeteci Gideon levy'nin 8 yıl önce sarf ettiği, işgalci İsrail devleti ve siyonistlerin Filistinlilere nasıl baktığına ilişkin sözleri yeniden gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2023 11:10 GÜNCELLEME 07.11.2023 13:33 DÜNYA
Ehud Barak: Filistin'de doğmuş olsaydım terör örgütüne katılırdım
Ehud Barak: Filistin'de doğmuş olsaydım terör örgütüne katılırdım

İsrail'li tecrübeli gazeteci Gideon Levy İsrail'de katıldığı bir panelde eski İsrail Başbakanı Ehud Barak'la yaptığı şoke eden konuşmayı aktardı. Levy, İsrail'llilerin çoğunun kendilerini seçilmiş ırk olarak görmesiyle istediklerini yapabileceklerine inanmaları sabittir dedi. Tarih boyunca yaşanılan binlerce katliamlar vardı ama hiçbir zaman işgalciler kendilerini kurban olarak göstermedi. İsrailli eski başbakanla, Ehud Barak, yaptığı bir konuşmayı aktardı. Barak'ın sorulan soruya verdiği cevapla İsrail'in Filistin halkına bakış açısı gözler önüne serilmiş oldu.

LEVY: Bay Barak eğer Filistin'de doğmuş olsaydınız ne olurdu?

BARAK: Terör örgütüne katılırdım.

Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Bu yahudiler güçlerini araplardan alıyor... Satılmış tasmalı darbeyle gelen kuklaları tahtlarından indirmeliler.. Yoksa her biri aynı kefeye konuşacak
    Cevapla
  • Numan 11 ay önce Şikayet Et
    Sen zaten teröristin zalim
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    bu durumda Filistine destek veren dünyadaki herkes terörist...
    Cevapla
  • mücahid 11 ay önce Şikayet Et
    Terör örgütüne katılırmış... O örgüt terör örgütü değil. Mücahid direnişçileri terör örgütü olarak lanse edemezsiniz. Algı yönetimini bırakın.
    Cevapla
  • seyfo 11 ay önce Şikayet Et
    bunların inandıkları din kendi yazdıkları kitap. Aslı ortaya çıksa hükümeti hahamları kovalarlar. Çok enteresan hemen hemen her ülkede var bu tarz olay ikiye bölünmüş sağ sol olmayan ülke yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR