Afganistan'da bir minibüste patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Afganistan'ın başkenti Kabil'in Şii Hazara mahallesindeki bir minibüste meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.
GİRİŞ 07.11.2023 21:18
GÜNCELLEME 07.11.2023 21:20
DÜNYA
Kabil Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Halid Zedran, patlamanın, kentin batısındaki Şii Hazara mahallesi Deşt-i Berçi'de meydana geldiğini açıkladı.
Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirten Zedran, ilk belirlemelere göre 7 kişinin öldüğünü, 20 kişinin de yaralandığını ifade etti.
YORUMLAR 3
TÜMÜ
-
Turk 2 yıl önce Şikayet EtBunlar ancak bır birini vurur öldürür o kadar şeytan kafirleri var düşman onlara bır şey ya o yapamazlarBeğen
-
selami 2 yıl önce Şikayet EtBatıda İslamiyette ilgi artınca ABD İngiltere piyonların harekete geçirecek yine Kaos içindeki Ortadoğu olmadı Taliban kadınlara birkaç yasak daha koyar hatta biraz kameralar önünde eziyet ederBeğen Toplam 2 beğeni