Batı Kudüs'teki İsrail kontrol noktasına silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı

Batı Kudüs'te İsrail kontrol noktasına düzenlendi. 5 İsrail'li yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2023 14:45 GÜNCELLEME 16.11.2023 14:45 DÜNYA
Batı Kudüs'teki İsrail kontrol noktasına silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı
Batı Kudüs'teki İsrail kontrol noktasına silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı

Batı Kudüs'te İsrail kontrol noktasına düzenlenen silahlı saldırıda biri ağır 5 kişinin yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 3 Filistinlinin öldürüldüğü bildirildi.

İsrail polisinden yapılan açıklamada, Batı Kudüs'te "tünel yolu" olarak adlandırılan kontrol noktası yakınında silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi. Olay yerini kapatan İsrail güçleri, Filistinlilerin kullandığı aracı çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

KAYNAK : AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Hakan Taşçı 5 ay önce Şikayet Et
    Silahlanmanın sonucu bu kendi askerlerinin öldürdüğü yetmiyor gibi şimdi de İsrail vatandaşları öldürüyor .La havke vela kuvvete illa billahil aliyyil azim hasbinallah ve nimel vekil Allahım sen yetş yardımcıları ol.amin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR