İsrail ordusu baskın yaptığı Gazze'deki Şifa Hastanesi bahçesini buldozerlerle kazıyor

İsrail ordusunun kuşatma altına alarak baskın düzenlediği Gazze’deki Şifa Hastanesi bahçesinde tankların çekilmesinin ardından buldozerlerle kazı yaptığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2023 15:12 GÜNCELLEME 16.11.2023 15:17 DÜNYA
İsrail ordusu baskın yaptığı Gazze'deki Şifa Hastanesi bahçesini buldozerlerle kazıyor
İsrail ordusu baskın yaptığı Gazze'deki Şifa Hastanesi bahçesini buldozerlerle kazıyor

Şifa Hastanesi'nden isminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak, İsrail tanklarının hastane bahçesinden çekilmesinin ardından askeri buldozerlerin getirildiğini söyledi. Hastane bahçesindeki araçların çıkarıldığını aktaran kaynak, İsrail ordusuna ait buldozerlerin hastanenin arka bahçesinde “geniş çaplı bir kazı” yaptığını belirtti.

Buldozerlerin hastane arazini dümdüz ettiği ve buradaki çadırları, tesisleri, çardakları yıktığı aktarıldı. Aynı kaynak, İsrail ordusunun hastane çevresine her yönden uyguladığı kuşatmayı sürdürdüğünü, hastanenin içinde ve dışında hareket eden her şeyi hedef aldığını kaydetti.

İsrail ordusunun hastanede patlayıcı kullandığı, ayrıca ilaç ve tıbbi malzeme depolarını da hedef aldığı ifade edildi.

 

KAYNAK : AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • 06ankara 6 ay önce Şikayet Et
    Filistin'e savasan ABD görüldüğü gibi PKK PYD yi kullanan sbd şimdide İsrail'i tetorist varı kullaniyor daha savaşın ilk günü yürümekten aciz beyni sulanmış abd başkanı uçak gemisini getirmekle Helen cephane ve uçaklarla Filistinli çocukları öldürüyor evleri köyleri yıkıyor esas katil hatta dünyanın huzurunu bozan ABD ve peşinde olanlar......!
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 6 ay önce Şikayet Et
    Allah'ı bulan her şeyi bulur ve ulaşır .Allah'tan uzaklaşan Arap ülkeleri gibi olur Dinden uzaklaştıkça maalesef müslümanlar korkaklaşmış ve sindirilmiş yazıklar olsun ama hepsinin sonu gelecek Korktukları başlarına gelecek
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 6 ay önce Şikayet Et
    Terörist Yalancı İşgalci siyonist İsrail ve onun yardımcısı kankası Amerika Birleşik Devletleri Dünyayı kandırmak için kazıp kendisi tünel yapacaktır ve sonra da Hamas'ın tünellerini buldum diye gösterecektir Insanlığın Yüz Karası utanmazlar her şey işgale Kılıf hazırlamak için
    Cevapla
  • Kudüs 6 ay önce Şikayet Et
    Müslüman ülkelerin sadece yaptıkları kınama ve seyirci kalmakla yetiniyor, yada özgürce kendi ülkelerindeki sokaklarda yürüyüş yaparak kınama, bunların hepsi boş işler zamanla unutulur ama katil İsrail sizi unutulmaz çünkü onların planları tüm müslüman ülkeleri için katliama hazırlık yapıyor. Bir avuç İsrail'i yok edemeyecek kadar düştünüzmü sadece dört müslüman ülkeler çıksın yeter.
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 6 ay önce Şikayet Et
    israiloğulları şeytanın yeryüzündeki ete kemiğe bürünmüş hali olup yahudilik bir cemaatdir.yahudi cemaati bütün cemaat,partilerin anası olup yahudinin omurgası yoktur girdiği kaba göre şekil alır.tevratı,incili tahrif eden yahudi dinin içine soktukları bidat ve hurafeler üzerinden islama saldırıp Allah'a ve onun Resullerine iftira atmaktalar.Allah katında din islam olup mesaj insanadır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR