Oscar ödüllü Parazit filminin yıldızı Lee Sun-kyun ölü bulundu!

Oscar ödüllü Parazit filminde rolüyle hafızalara kazınan Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu. Uyuşturucu madde kullanma suçundan hakkında soruşturma bulunan oyuncunun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2023 09:00 GÜNCELLEME 27.12.2023 09:10 DÜNYA
Oscar ödüllü Parazit filminin yıldızı Lee Sun-kyun ölü bulundu!
Oscar ödüllü Parazit filminin yıldızı Lee Sun-kyun ölü bulundu!

Güney Kore'nin Oscar ödüllü filmi Parazit'teki rolüyle tanınan ünlü aktör Lee Sun-kyun'un cansız bedeni bulundu. 

Güney Kore polisi 48 yaşındaki aktörün başkent Seul'deki bir otoparkta park halindeki bir otomobilde bulunduğu kaydedildi. 

Yetkililer Lee Sun-kyun'un intihar edip etmediğini araştırırken, Yonhap haber ajansı ise ünlü oyuncunun evinde bir intihar notu bıraktığını öne sürdü. Ajans, ünlü aktörün eşinin polise eşinin bir süredir evde olmadığını ve evde bir not bıraktığını söylediğini aktardı.

Ekim ayından beri uyuşturucu kullandığına dair bir soruşturma içerisinde olduğu belirtilirkeni Yonhap haber ajansı Seul'deki bir bar çalışanıyla uyuşturucu aldığı iddiasının da son dönemde ayyuka çıktığını duyurdu. Lee Sun-kyun, barda çalışan kadının verdiği ilacın yasa dışı uyuşturucular olduğunu bilmediğini söyledi. 

İsmi açıklanmayan bar çalışanı, ünlü aktörün kendi evine geldiği ve burada birçok kez uyuşturucu kullandığını söyledi. Lee Sun-kyun ise iddiaları yalanlamıştı. Yalan testine girmeyi de kabul eden ve uyuşturucu testi sonucunu bekleyen başarılı oyuncunun bu soruşturmanın açılmasını kendisinin istediğini de Güney Kore medyası aktardı. 

Lee'nin menajerlik şirketi HODU&U Entertainment bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Üzüntü ve umutsuzluğu kontrol altına almanın bir yolu yok. Lee'nin son yolculuğunun adaletsiz olmaması için spekülasyonlara dayalı yanlış bilgiler yaymaktan kaçınmanızı rica ediyoruz" denildi.

Aktris Jeon Hye-jin ile evli olan ve ondan iki oğlu bulunan aktörün yirmi yılı aşkın bir oyunculuk kariyeri vardı. Çok sayıda film ve TV dizisinde başrol oynayan oyuncu 2010'lu yıllar boyunca tanınan bir isim haline gelmişti.

Parazit filmindeki Park Dong-ik rolüyle uluslararası üne kavuşan oyuncu, zengin Park ailesinin içine sonradan ilgisiz kişiler gibi davranan fakir bir ailenin üyeleri tarafından sızan babası rolündeydi. Film 2020 yılında Oscar heykelciklerini adeta silip süpürürken, en iyi film ödülünü kazanan yabancı dildeki film oldu.

Güney Kore'de uyuşturucu madde kullanımı ağır suçlar kapsamında işlem görüyor. Esrar taşımanın cezası 5 yıla kadar çıkabiliyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir. 3 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir haber metni :))
    Cevapla
  • ismet 3 ay önce Şikayet Et
    filistine destek vermişse öldürmüşlerdir
    Cevapla
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Zavallı insanlık. Haramlar günahlar ticaretinde köle olarak ölüp gidiyorlar. İsrail Amerika İngiltere Avrupa küfür özgürlükleri insanların cehenneme gitmesini sağlıyor. O aşağılık sapmışlar lanetliler bu sinsi kölelik ticaretinden para kazanıyorlar. Ne olacak bu insanlığın hali.
    Cevapla
  • Molla 3 ay önce Şikayet Et
    ...çokta önemli değil...uyuşturucu böyle bir merettir.
    Cevapla
  • La Fonten 3 ay önce Şikayet Et
    Sende geri kalanlardansın o zaman. Kimsenin Rabbi değiliz. Keşke iman nasip olaydı... Biz ne haldeyiz?
    Cevapla
  • cahit 4 ay önce Şikayet Et
    Ödüllü uyuşturucu mübtelaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR