Kabe imamına saldırı girişimi <font color='#ff0000'>Video</font>

Kabede namaz sırasında imama saldırmak isteyen bir kişi, imamın korumaları tarafından son anda durduruldu. Olay cep telefonu ile görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2008 16:58 GÜNCELLEME 13.08.2008 16:58 DÜNYA
Kabe imamına saldırı girişimi <font color='#ff0000'>Video</font>
Kabe imamına saldırı girişimi Video

Suudi Arabistan Mekke kentinde her yıl milyonlarca Müslüman'ın ziyaret ederek hacı olduğu Kabe'de yaşanan ilginç olay cep telefonu ile görüntülendi.

Yüzlerce kişinin katıldığı namaz sırasında imama saldırmak isteyen bir kişi, imamın yanında sürekli olarak bekleyen güvenlik görevlileri tarafından son anda durduruldu. Görevlilerin şahsı durdurma çabaları sırasında namazlarını bozan cemaatten birçok kişi ise şahsa saldırarak linç etmek istedi. Görevliler şahsı linç edilmekten uzun çabalar sonucu kurtardı.

İHA

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • KRAL ÇIPLAK 17 yıl önce Şikayet Et
    HEPİMİZ iMAMIZ....:-D. Hepimiz imamız. İmama uzanan eller kırılsın... Yüzlerce defa olan bir olayın abartılamsı ve haber yapılasından ibaret bir olay... Fazla kasmayın...;)
    Cevapla
  • cavit çakal 17 yıl önce Şikayet Et
    DÜNYANIN MERKEZİ, HAREM BÖLGESİ. harem bölgesinin durumu çok farklıdır. buradaki tüm müslümanlar koruma altındadır. başka yerlere nazaran müslümanlar daha dikkatli olmak durumundadır burada. bırakın saldırıyı bu mübarek mekanda, allah'ın mübarek beytinde insanları, canlıları hatta yeşil bitkileri incitmek haram kılınmıştır. bu saldırıyı yapanın gerekçesini bilmiyoruz ama, ne olursa olsun böyle yapmamalıydı. hele hele de beş vakit kabede namaz kıldıran imam efendiye saldırması hiç kabul edilecek bir şey değildir.
    Cevapla
  • buhbuhaten bicinanihi 17 yıl önce Şikayet Et
    olur boyle seyler!!!. arkadaslar malesef oluyor boyle seyler!!! acaba garibimin derdi neymiş de kabe de saldırmış???
    Cevapla
  • pctk vvvv 17 yıl önce Şikayet Et
    nasıl müslümanlar. yahu kabedesiniz namaz kılıyorsunuz ama hangi durumlarda namazın bozulup bozulmadığını bilmiyorsunuz.Saldırgan yakalanmış millet namazı bozup adamı izliyor.
    Cevapla
  • vatoz vatoz 17 yıl önce Şikayet Et
    Dünya. Müminlerin emiri Hz Ömer R.a mescide girince bıçaklanmıştır.Bir yahudi tarafından.Bu girşimi normal olarak görüyorum.Hz Ömer o bıçaklanma sonucu şehit olmuştur.Mescidlere herkez girebilmekte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR