Yüzünü parçalayan ayıyı kebap yapıp yedi

İsveç'te altı ay önce avlanırken ayının saldırısına uğrayan ve ayıyı vurarak öldüren avcı Sundström, yanağını parçalayan ayının etinden yemek yaptıklarını anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2024 15:18 GÜNCELLEME 09.02.2024 16:45 DÜNYA
Yüzünü parçalayan ayıyı kebap yapıp yedi
Yüzünü parçalayan ayıyı kebap yapıp yedi

İsveç'te 42 yaşındaki Pär Sundström isimli bir adam geçen Ağustos ayında bir ayının saldırısına uğradı ve saldırı sonucunda yüzü parçalandı. Saldırıya uğrayan Sundström'ün ayıyı öldürmesinin ardından diğer avcılar ayıdan kebap yaptı.

14 yaşındaki oğluyla ayı avına çıkan Pär Sundström, bir dişi ayının saldırına uğradı. Bunun üzerine oğlu ayının kafasına yumruk attı. Öfkeli hayvan ona saldırdı, kolunu ısırdı ve sağa sola savurdu. Baba Sundtröm ayıyı vurarak öldürdü.

Baba ve oğul hava yoluyla hastaneye kaldırılırken, diğer avcılar da ayıyı işlemek için geldiler. Ayının etiyle kebap, taco ve gulaş yaptılar.

Sundström, "Yüzümü ısıran bir ayının etiyle taco doldurmak benim gözümde gerçekten en büyük intikamdı." dedi.

Sundström, ayı saldırısında yüzü parçalandıktan sonra ormanlık alandan yüzünün parçalarını topladı ve hava yoluyla kaldırıldığı hastanede 13 saat boyunca ameliyatta kaldı. Doktorlar yanağını dikmeye çalıştılar ama başaramadılar. Bunun yerine uyluğundan alınan etle yanağı yeniden inşa etmek zorunda kaldılar.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • HABERSİZ 2 ay önce Şikayet Et
    hangisi hangisini yemiş ikiside birbirine çok benziyor.
    Cevapla
  • (76) 2 ay önce Şikayet Et
    Ayılarda durduk yere saldırmazlar ya yavrulara yakın geçiyordular yada avlıyıp yiyiyorlar huylanup saldırırlar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İntikamı ibretlik.
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 2 ay önce Şikayet Et
    canavar ayıyı öldürüp yedi, diye başlık olacaktı.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Nerede hayvan hakları aktivistleri. her canlının yaşam hakkı kutsaldır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR