Biden geri adım attı! Son dakika Gazze açıklaması

ABD Başkanı Biden, önceki açıklamasının aksine, Gazze'de bu pazartesi gününe kadar muhtemelen bir ateşkes sağlanmayacağını, ancak yine de ümitli olduğunu açıkladı

ABONE OL
GİRİŞ 29.02.2024 19:21 GÜNCELLEME 29.02.2024 21:48 DÜNYA
Biden geri adım attı! Son dakika Gazze açıklaması
Biden geri adım attı! Son dakika Gazze açıklaması

ABD Başkanı Biden, Texas'a hareketinden önce Beyaz Saray'ın bahçesinde bir basın mensubunun Gazze'ye ilişkin sorusunu yanıtladı.

Biden, kendisine, "Gazze'de bu pazartesi gününe kadar ateşkes sağlanması konusunda ümitliyim" şeklindeki sözlerini hatırlatan gazeteciye, "Umutlar bitmez. Bölge liderleriyle telefon görüşmeleri gerçekleştirdim. Muhtemelen (ateşkes) bu pazartesi değil ancak halen ümitliyim." diye cevap verdi.

ABD Başkanı Biden, hafta başında New York'a yaptığı ziyarette basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlamıştı. Biden, Gazze'de ne zaman bir ateşkes sağlanabileceğine ilişkin soruya, "Umuyorum bu hafta sonuna kadar. Ulusal güvenlik danışmanım çok yakın olduğumuzu söyledi ama daha tamamlamadık. Umuyorum ki gelecek pazartesiye kadar (Gazze'de) bir ateşkes sağlanacaktır." şeklinde yanıt vermişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 124 TÜMÜ
  • Fikret oğuz 2 ay önce Şikayet Et
    Üçüncü dünya savaşı çıksa bile umurumda değil bir müslüman olarak her kahr oluyorum yeter artık bu kan emici vampirlere müdahale etme zamanı geçti bile
    Cevapla
  • Cenk 2 ay önce Şikayet Et
    Terörist biden bebek katilleri
    Cevapla
  • Serkan 2 ay önce Şikayet Et
    Yeter artık !! Gazzeli kardeşlerimizin hayatları bu Abd denen İslam düşmanlarının keyfine kaldıysa bu katliam son Filistinli ölene dek devam eder. Bm öncülüğünde koalisyon gücü olusturulsun ve askeri müdahale edilsin yoksa bir Müslüman olarak çok utanırım.
    Cevapla
  • Rumuz 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten katliyamı abd yaptırıyor, bir tak FİLİSTİNLİ kalıncaya kadar devam eder. GAZZEDE abd nin başka planları var.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu bunak bir başkan akşam dediğini sabah söyledigi tutmuyor buna insanlar nasll inanlp güvensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR