İpler kopma noktasında! Netanyahu'dan Biden'ı kızdıracak sözler! Gözler ABD'de!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ile aralarında anlaşmazlıklar da olduğunu itiraf ederek ABD Başkanı Biden'a kızdıracak sözler sarf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2024 19:23 GÜNCELLEME 11.03.2024 19:56 DÜNYA
İpler kopma noktasında! Netanyahu'dan Biden'ı kızdıracak sözler! Gözler ABD'de!
İpler kopma noktasında! Netanyahu'dan Biden'ı kızdıracak sözler! Gözler ABD'de!

Netanyahu, ABD televizyonu Fox News'in programına bağlanarak İsrail'in Gazze'deki saldırıları ve ABD ile ilişkilere dair açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı Biden'ın Refah'ın kendisi için bir "kırmızı çizgi" olduğuna ilişkin sözleri hatırlatılan Netanyahu, "Refah'ta Hamas üyelerinin bulunduğunu ve Biden ile Hamas'ı yok etme konusunda anlaştıklarını" savundu.



BIDEN'A REST: İSRAİL KARAR VERİR

Netanyahu, "(Biden ile) Temel hedefler konusunda anlaşmalarımız var, ama anlaşmazlıklar da var. Sonuçta karar vermesi gereken İsrail'dir." dedi.

ABD ile İsrail'in "birleşik" olmasının ülkesinin Gazze'deki saldırılarına yardımcı olacağını belirten Netanyahu, "Hamas'ın (ABD ile İsrail) aramızda fikir ayrılığı olduğuna inanması yardımcı olmuyor." ifadelerini kullandı.

BIDEN: NETANYAHU ZARAR VERİYOR

ABD Başkanı Biden, iki gün önce verdiği bir röportajda, Netanyahu'nun "İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini" belirterek, İsrail Başbakanı'nın Gazze'deki saldırılarının ve bu saldırılarda öldürülen 30 binden fazla sivilin sorumluluğunun ağır olduğunu söylemişti.

Biden, Gazze'deki ölü sayısının çok fazla olduğunu ve Netanyahu hükümetinin, "sivillerin hayatını nasıl hedef almayacağı" üzerine ciddi şekilde eğilmesi gerektiğini vurgulamıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113 TÜMÜ
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    kurani kerim birlik olmayi emir ediyor neden birlik olamiyoruz
    Cevapla
  • Müslüman 1 ay önce Şikayet Et
    Sebep olan yapan gibidir. Tüm destekçileri ile birlikte Allah Siyonistleri kahretsin.
    Cevapla
  • Koko 1 ay önce Şikayet Et
    La ne resti danışıklı dövüş...
    Cevapla
  • Akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç kimse sormuyor merak da etmiyor.Koskoca Abd kuş pisliği kadar israil den neden korkuyor vr avrupada.Çünkü şeytanın ilk oğlu cin tahifesinden deccal in emri.Cinlere en çok çocuk kurban eden siyonist yahudiler.Rusya abd çin rekabet halindeler ama enteresan YPG konusunda tek fikirler.Çünkü deccalin ordusu doğudan çıkacak sahih hadisi var.Namussuz cinler .
    Cevapla
  • Mehmet Arif 1 ay önce Şikayet Et
    Yalan. Artık ortak gaz arama ve çökme dönemi başlıyor. Abd karşı gibi yapıp liman kuracak ve hırsızlığa başlayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR