Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid Umre'ye gitti!

Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2024 06:13 GÜNCELLEME 19.03.2024 06:14 DÜNYA
Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid Umre'ye gitti!
Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid Umre'ye gitti!

Dua Lipa ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti.

"Hem Filistinli hem de Yahudi sevdiklerimle taziyelerimi paylaşıyorum" diyen süper model, "Pek çok karmaşık, kişisel ve geçerli duygu vardır, ancak her insan temel hakları, insanca muameleyi ve güvenliği hak eder; milliyeti, dini, etnik kökeni veya nerede doğduğu önemli değildir" dedi.

Hadid, sözlerini, "Sözlerimin hiçbir zaman yeterli olmayacağını ve pek çok kişinin derin yaralarını iyileştirmeyeceğini biliyorum ama her zaman masum hayatların güvenliği için dua ediyorum" diye bitirdi.

Anwar Hadid'in, o fotoğraflarına 2000'de boşanan annesi Hollandalı model Yolanda Hadid ile babası Mohamed Hadid'den de yorum geldi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ffff 1 ay önce Şikayet Et
    ülkesi ekmeğe muhtaç suhutlara milyon dolarları harcıyor
    Cevapla
  • Misafirr 1 ay önce Şikayet Et
    Dövme yapana yaptırana Allah resulünü sallallahu aleyhi ve sellem lanet etmiştir bu nasıl bir Müslümanlık
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    git memleketin için savaş
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin ama bu nasıl poz. keşke biraz daha dikkatli olsak. orada saygı ve edep en önemli unsurlardan olmalı diye düşünüyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR