Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden Moskova'daki saldırıyla ilgili açıklama

Dünya Müslüman Alimler Birliği, Rusya'nın başkenti Moskova'daki terör saldırısını kınayarak, saldırının İslam'la bağlantısının olmadığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2024 07:18 GÜNCELLEME 23.03.2024 07:18 DÜNYA
Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden Moskova'daki saldırıyla ilgili açıklama
Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden Moskova'daki saldırıyla ilgili açıklama

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Moskova'daki saldırıyı şiddetle kınadıklarını kaydetti.

Karadaği, "Bu terör operasyonunun İslam'la alakası yoktur. İslam'ı temsil ettiklerini iddia etseler bile İslam'dan ziyade bölgesel ve uluslararası istihbarat casuslarını temsil ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Saldırının İsrail'in Gazze'de saldırılarını yoğunlaştırdığı bir döneme denk geldiğine dikkati çeken Karadagi, Moskova'daki saldırıyla Siyonistlerin Gazze'de işlediği suçların göz ardı edilmesi ve Gazze'ye yönelen dikkatlerin dağıtılmasının amaçlandığını belirtti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Memo 1 ay önce Şikayet Et
    Abd, İsrail, ingiltere olayın sorumlusu
    Cevapla
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Boyunuz devrilsin kilifi musluman ici ihanet
    Cevapla
  • mevhibe inal 1 ay önce Şikayet Et
    Manipülasyon-Yalan-Darbe-İşgal-Katliam....derken işi soykırıma kadar getirdiler. BİZ ise devamlı SAVUNMA halindeyiz. Etnik-Mezhep-Parti-Din-Cins çok güzel böldüler biraraya gelemiyoruz ki hucuma geçelim.
    Cevapla
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyayı yaşanmaz hale getiren , sinsice insanların arkasından kalleşçe planlar yapan bu yahudi zümresi artık insanlığın tam bir baş belası olmuştur İsrail terör devleti yok edilmeden dünya huzura rahata ermez .. Bunu hiristiyanlarda artık farkındalar .
    Cevapla
  • Demokrasi. 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın genel sekreterin açıklamaları isabetli tesbiiçeriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR