Terörist kamerasından katliam: Dehşet dolu 91 saniye

Moskova'da onlarca kişinin ölümüne neden olan terör saldırısında teröristlerin kamerasından çekilen görüntüler yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2024 11:25 GÜNCELLEME 24.03.2024 11:25 DÜNYA
Terörist kamerasından katliam: Dehşet dolu 91 saniye
Terörist kamerasından katliam: Dehşet dolu 91 saniye

Moskova'da onlarca kişinin ölümüne neden olan terör saldırısında teröristlerin kamerasından çekilen görüntüler yayınlandı.

Video, IŞİD'e bağlı haber kaynağı Amaq ile ilişkili olduğuna inanılan bir Telegram hesabında ortaya çıktı.

The Spectator Index'in haberine göre IŞİD, Moskova'daki terör saldırısının vücut kamerası görüntülerini yayınladı. 

AFP, doksan bir saniye süren görüntülerde, yüzleri belirsiz, sesleri bozuk, saldırı tüfeği ve bıçak kullanan çok sayıda kişinin görüldüğünü bildirdi.

 

Teröristlerin kıyafetleri görgü tanıklarının çektiği videolarla eşleşirken, görüntüde ayrıca katillerin hiç acele etmediği dikkat çekti.

MOSKOVA'DAKİ SALDIRI

Rusya’nın başkenti Moskova’da Crocus City Hall adlı konser salonuna 22 Mart akşamı silahlı kişilerce terör saldırısı düzenlenmişti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde saldırganların otomatik silahlarla salonda rastgele ateş açtıkları görülmüştü.

Konser salonunun bulunduğu binanın çatısında da yangın çıkmış, çatı bir süre sonra çökmüştü.

Moskova'da hafta sonu tüm halka açık etkinlikler iptal edilmiş, terör saldırısını ele almak için bir görev gücünün kurulduğu açıklanmıştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıyı düzenleyen 4 teröristin de içinde olduğu 11 kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    TRUMPT : "-- DAEŞ'i Hillary ve OBAMA kurdu" demedi mi? ABD'nin DAEŞ'le "uzun soluklu mücadele "kılıfında İsrail ile İsrail ırkından ilan edilen Kürtler (PYD) ile "vadedilmiş topraklara doğru plan işlemiyor mu? ABD nerde sıkışsa DAEŞ'i oraya taşımıyor mu? Sözde müslüman DAEŞ'in hedefi neden İsrail değil de İRAN?
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Allah cc düşmanı şeytanın iki ayaklı kuduz itleri ABD, Israil, batı ve şeytanın sadık köpekleri, Islamiyetin Rusya ve tüm dünyada özellikle gençler arasında yayılmasını engellemek için tüm lanet planları severek uyguluyorsunuz. Allah cc şerrinizden tüm insanlığı ve müslüman kardeşlerimi korusun.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bunlari oraya yolluyan israil. artik israil istedigi gibi gazzeyi bombalar. israil avrupaya derki bakin muslumanlarin hepsi terorist bana destek vermeye devam edin demesi icin amerikanin israilin köpeklerini boyle mahsum insanlarin uzerine salip muslumanlarin adini terorist diye yuturuyor
    Cevapla
  • Rusya 1 ay önce Şikayet Et
    Suçsuz Masum gunahsiz insanlardan ne istediniz lanet uzerinizden eksik olmasin rus kardeslerimiz bunlarin hakkindan gelir
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu deaşlı insanların islam ilealakası yok olsaydı gazzeye giderlerdi Ey deaşlılar hedefiniz israil li terörüstler olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR