Rusya’daki terör saldırısında can kaybı 137’ye yükseldi

Rusya’nın Moskova bölgesindeki bir konser salonuna terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda can kaybı 3’ü çocuk olmak üzere 137’ye yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2024 18:02 GÜNCELLEME 24.03.2024 18:07 DÜNYA
Rusya’daki terör saldırısında can kaybı 137’ye yükseldi
Rusya’daki terör saldırısında can kaybı 137’ye yükseldi

Rusya’da terör örgütü DEAŞ tarafından Moskova bölgesindeki Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna düzenlenen saldırıda can kaybı arttı.

Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Ölenlerin kimlik tespitleri için çalışmalar devam ediyor. Terör saldırısının gerçekleştiği yerde 3’ü çocuk toplam 137 kişinin bedenine ulaşıldı” denildi.

Rusya Sağlık Bakanlığı, ölenlerin kimliklerinin tespiti için Moskova Adli Tıp Kurumu’nda süren çalışmaların 2 hafta boyunca devam edebileceğini aktardı.

SALDIRGANLARIN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Rusya Soruşturma Komitesi, terör saldırısı şüphelisi olan 11 kişinin gözaltına alındığı anlara ait görüntüleri yayınladı. Şüpheliler, gözleri bağlı ve ters kelepçeli halde Soruşturma Komitesine getirildi.

KAYNAK : İHA, DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Mine 1 ay önce Şikayet Et
    Bu vahset goruntuler cok aci. Masum insanlari oldurerek kimse ustunluk kazanamaz. Hangi ulke olursa olsun . Cok uzuldum, cok… Rus halkina bassagligi diliyorum,
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bunlar ABD köpeği
    Cevapla
  • AYRANMEN 1 ay önce Şikayet Et
    1,5 saat adamlar koca konser salonunu taramışlar ortalığı ateşe vermişler oradaki onca insandan kimse bişey yapamamış mı yahu, hem, Kazakistan daki darbe girişiminde asker gönderen Rusya Belarus darbesine asker gönderip engelleyen Rusya müslüman coğrafyasindan askerini ve zulmunü eksik etmeyen Rusya ne olduda başkentinde ki olaya askerini yetiştiremedi ANLAMAK zor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    koca gobekli ozel harekat polisleri
    Cevapla
  • Cenk1453 1 ay önce Şikayet Et
    Terörün ana kaynağı abd ve İsrail dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR