Almanya'da PKK'lı teröristler Türk Konsolosluğu'na saldırı düzenledi

Almanya'nın Hannover kentinde bir grup PKK'lı terörist Türkiye'nin Başkonsolosluk binasına saldırı düzenledi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2024 02:54 GÜNCELLEME 27.03.2024 02:54 DÜNYA
Almanya'da PKK'lı teröristler Türk Konsolosluğu'na saldırı düzenledi
Almanya'da PKK'lı teröristler Türk Konsolosluğu'na saldırı düzenledi

Son dakika Almanya haberleri: Almanya'nın Hannover kentinde bir grup PKK'lı terörist Türkiye'nin Başkonsolosluk binasına saldırı düzenledi.

TERÖR PROVOKASYONU ALMANYA'YA SIÇRADI

Saldırganlar taş ve sopalarla Türkiye'nin Başkonsolosluk binasına saldırıda bulunarak zarar vermeye çalıştı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de de PKK'lı teröristler Türklerin bulunduğu mahalleye saldırıda bulunmuştu. 

Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları, Türklere ait araçları ateşe verdi. Ülkü ocaklarına ise kundaklama girişiminde bulunmuştu.

https://www.haber7.com/dunya/haber/3409798-belcikada-gerilim-tirmaniyor-pkkli-teroristlerden-hain-saldiri

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 192 TÜMÜ
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Alman polisi PKK yı kolluyor.
    Cevapla
  • Dss 2 yıl önce Şikayet Et
    Alman polisi ne yapiyor du armut mu topluyordu yoksa masustan gecmi geliyor her zaman ki gibi suc isleyenleri yakalamamak icin örtbas ediyor almanya türkiye düsmani tabili konsolosluğu korumaz almanyaya nota verilmeli vize uygulanmali mülteci anlasmasindan geri cekilmeli
    Cevapla
  • ziyaretçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Saldırganlar tespit edilmeli gereken yapılmalı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar insanlik disi
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Kudurun Amerikan çakalları teröristler...yakında âşilanacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR