Evlat edindiği çocukların anne ve babalarını öldürttü

ABD'nin Utah kentinde yaşayan 42 yaşındaki Christopher Robin Pence, kiralık katil ile anlaşarak evlat edindiği 5 çocuğun ebeveynlerini öldürttüğü için hakim karşısına çıktı. Mahkeme, suçlu bulunan Pence'e 7 yıl hapis cezası verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2024 09:46 GÜNCELLEME 09.04.2024 17:08 DÜNYA
Evlat edindiği çocukların anne ve babalarını öldürttü
Evlat edindiği çocukların anne ve babalarını öldürttü

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan Microsoft'ta çalışan adamın "dark web" olarak da bilinen ve internet dünyasının yasa dışı işler için kullanılan gizli forumları aracılığıyla bir kiralık katille anlaştığı açıklandı.

Hakim karşısına çıkarılan Pence, yaşadıklarını itiraf etti. Pence, 16 bin dolarlık Bitcoin karşılığında evlat edindiği 5 çocuğun ebeveynlerini öldürme talimatı verdiğini itiraf ederken korkunç plan ise uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Pence, evlat edindiği çocukların biyolojik anne ve babasının çocuklara işkence ettiğini düşündüğünü söylerken, bu sebeple planı organize ettiğini belirtti. 35 yaşındaki adam ve 38 yaşındaki kadının ölümünden sonra FBI soruşturma başlatmış ve Pence'i sorgulamıştı. Çıkarıldığı mahkemede suçlu bulunan Pence'e 7 yıl hapis cezası verildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 4
  • anadolu ligi 3 hafta önce Şikayet Et
    7 yıl çok değilmi,abd de idam edilenler 100 kişiyi falan öldürüyor herhalde
    Cevapla
  • Selcuk 3 hafta önce Şikayet Et
    Only seven years!!!! Oh his god. Müthiş adalet
    Cevapla
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne adaleti? 7 yıl mı? Adalet???
    Cevapla
  • Vatansever 3 hafta önce Şikayet Et
    7 Yılmı ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR